davam 2 1/2 v quebec city
davam 2 1/2 v quebec city
taka apartamenta pak e svoboden do 20.08
. naema e 250 na mesec, moje za sedmica, 2, koi kakto iska. v centqra na grada e i e udoben za semeistvo bez deca ili s edno, pishete ls

Re: davam 2 1/2 v quebec city
Ne moje li za edna godina? Tozi sme6en naem me ustroiva idealnotodor73 написа:taka apartamenta pak e svoboden do 20.08. naema e 250 na mesec, moje za sedmica, 2, koi kakto iska. v centqra na grada e i e udoben za semeistvo bez deca ili s edno, pishete ls

P.S. 6eguvam se razbira se (no ne i za apartamenta), sigurno e ot predstoia6toto patuvane. Porte-toi bien (là) i ymnata.

"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
Merci Maria tqkmo misleh pak da vdigna temata che niama mnogo jelaesti. ste hodia do bg da vidia tozi slqnchev briag. chudia se samo che kato naturaliziran varnenec dali niama da mi otnemat grajdanstvoto
chestno kazano naj mi haresvashe na fichoza, nesto kato na lub0 podvodnite prikluchenia po ostrovite v bg variant. nalovime midi posle krai ogqnia, bira shumensko pivo(dupenca-butilki de), muzikata ot moskvicha 412 abe idilia...

chestno kazano naj mi haresvashe na fichoza, nesto kato na lub0 podvodnite prikluchenia po ostrovite v bg variant. nalovime midi posle krai ogqnia, bira shumensko pivo(dupenca-butilki de), muzikata ot moskvicha 412 abe idilia...