v proces na emigration cam.niakoi moje li da mi obiasni kak se priravniava stomatologitshna diploma v ontario.i kakvo moje da se raboti predi tova.
 v proces na emigration cam.niakoi moje li da mi obiasni kak se priravniava stomatologitshna diploma v ontario.i kakvo moje da se raboti predi tova.blagodaria vi predvaritelno
oli
 v proces na emigration cam.niakoi moje li da mi obiasni kak se priravniava stomatologitshna diploma v ontario.i kakvo moje da se raboti predi tova.
 v proces na emigration cam.niakoi moje li da mi obiasni kak se priravniava stomatologitshna diploma v ontario.i kakvo moje da se raboti predi tova. или хигиенист (освен нелегално), за сестра ставаш, но пък тук търсят сестри, които да стоят с тях по-цял живот, а ние както се сещаш трудно отговаряме на това изискване та и това не е лесно, но става. факт е че аз работя като сестра. от друга страна ако работиш за да ти стигат парите значи поне по 35 часа на седмица в кабинета и като сложиш обедната почивка и поне 1 час път това прави 10 часа на ден извън вкъщи. ако не трябва да си търсиш втора работа то пак не ти остава много време през седмицата за да се готвиш за ЕЕ, а въпросите са от сорта на:
  или хигиенист (освен нелегално), за сестра ставаш, но пък тук търсят сестри, които да стоят с тях по-цял живот, а ние както се сещаш трудно отговаряме на това изискване та и това не е лесно, но става. факт е че аз работя като сестра. от друга страна ако работиш за да ти стигат парите значи поне по 35 часа на седмица в кабинета и като сложиш обедната почивка и поне 1 час път това прави 10 часа на ден извън вкъщи. ако не трябва да си търсиш втора работа то пак не ти остава много време през седмицата за да се готвиш за ЕЕ, а въпросите са от сорта на:Sasho, ti sega tova kato primer za lesen ili z truden vapros go dava6?sasho71 написа:я чакай да ти дам един пример и от моя изпит
In which organelle of a eukaryotic cell is the pyrimidine uracil, as part of uridine triphosphate (UTP), incorporated into nucleic acid?
A ) The nucleus
B ) The Golgi bodies
C ) The ribosomes
D ) The endoplasmic reticulum
 , само аз имах смелостта да предположа по тези химично биологични въпроси и то видимо грешно.
 , само аз имах смелостта да предположа по тези химично биологични въпроси и то видимо грешно.