Imam 4 varianta za kursove, koito pochvat prez septemvri:
CLSC
Petites-Mains
PROMIS
JIAS
Vsichkite sa mi gore-dolu nablizo i zapochvat po edno i sy6to vreme. Sega vyprosyt e na koi da se zapisha.....

КОФИ или друг безплатен курс по френски - все тая - на еднакво ниво са. А китайците са даже прекрасни, къде-къде е по-зле да имаш латиноси и авганци /пакистанци и тем подобни/ в групата си. Слушайте патило - няма никаква разлика между КОФИ и безплатните курсове - всичко опира до учителя - дали е свестен или не. И нивото на групата е важно. Роси беше написала по-нагоре - има хора, които не могат да четат и пишат на собствения си език и обикновено не са никак малко. Попаднеш ли в група с такива - много лошо.Keeper of the 7 keys написа:I dopulnenie za IvHaydu - ne moje spored men da se zapishesh predvaritelno - triabvat ti razni dokumenti kato landing paper i t.n....
Izob6to za men COFI-to e gubene na vreme, no tova si e samo spored men, ne se angajirai s moeto mnenie. AKo si imash malko pove4ko parichki ili mojesh da si namerish niakakva rabota za nachalo, niama smisul da hodish v COFI...