dokazvane na trudov staj

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
buddy

dokazvane na trudov staj

Мнение от buddy »

Daite savet! Imam si dostatuchno trudov staj / po trudova knijka -8 god/, no ot pove4e ot godina niamam nishto. Mislia da ia dokazvam tazi edna godina s grajdanski dogovor i preporaka ot rabotodatelia. Deinostta na firmata idealno pasva s obrazovanieto mi i predishnite mi raboti. Kato kak gledate na ideqta v tozi vid. Moje li da ima niakakvi proverki ili posledici za firmata ot NOI ili drug niakoi izednic, a sashto shte izdarji li tezata v procedurata i sled intervuto. Osnoven kandidat e jena mi, ako tova ima znachenie, a tia e beton. Tursih iz foruma neshto po vaprosa ot predi, no neuspeshno. I'll be happy ako niakoi se otzove.
Aries

Мнение от Aries »

Единствено не ми става ясно защо искаш да рискуваш с доказването на тази година. 8 години стаж са повече от достатъчни даже и за основен кандидат (над 5 е все едно), а за допълнителния кандидат е достатъчна и 1+ година. Може и 10 да имаш, все тая, получаваш 2 точки. Така че, не се мъчи да доказваш нещо, което не ти трябва!
buddy

Мнение от buddy »

Aries,neto4no sam formuliral postinga si. Nimam namerenie da dokazvam pove4e trudov staj, a da nameria opravdanie za tova vreme, za koeto niamam dokumenti da sam rabotil. A kato se imat predvid i predishnite 2,5 godini v stranstvo za koito sashto estestveno niamam doc. stava dosta. Znam, che ne se gleda s dobro oko na tova da ne rabotish v momenta na intervuto. Nali zatova v USA se kazva full time mother, koeto nie prevejdame "sedi si v kashti" ili "bezraboten". Za tova stava vapros. Po - skoro za pravene na dobro vpe4atlenie i eliminirane na proboini v kandidaturata.
Аватар
rose

Мнение от rose »

Ako mojej dokaji go tozi staj,niama da ima nikakvi posleditsi za tazi firma tai kato informatsiata ot interviewto e poveritelna :? Nie sashto triabvashe da dokazvame nesaotvetsvia :wink:
Kasmet!
buddy

Мнение от buddy »

Rose, blagodaria za saveta. A shte se iziskvat li oshte bumagi svarzani s tova s napredvaneto na prozedurata? Kakto stava iasno az sam oshte v nachaloto ili po-tochno predi nego.
Аватар
rose

Мнение от rose »

Zdrasti!
Nai-vajno e na interviewto da imash dokumentite,koito dokazvat declarirania staj.Ako imash staj po grajdanski dogovor prosto izickai slujebna belejka ili deklaratsia ot firmata che si rabotil s opredeleno rab.vreme i da niama nikavi razminavania s deklariranoto v formuliara.Na interviewto te sravniavat dokumentite i ako reshat gi priemat i ti davat tochkite saotvetno za staja.Za vsiako informatsia dadena ot teb iziskvat podtvarjdenie :? V zacluchenie na interviewto shte ti iskat trudovata knijka prevedena na french slujebni belejka za dokazvane na tozi staj,koito ne figurira v neia i eventualno preporaki,koito e hubavo da sa napisani na agliiski ili frenski ot samia rabotodatel :P
Kasmet!
:wave2:
buddy

Мнение от buddy »

Rose, pak merci. Da razbiram li, che moga uspeshno da se iavia s trudovata si knijka i staja v neia /8 gonini/ , a specialno za imtervuto da nosia saotvetnata slujebna belejka, che rabotia edikade si ot edikoga si i preporaka ot rabotodatel, bez da sam gi izprashtal predvaritelno s dokumentite do Viena. Moje bi niamam nujda ot grajdanski dogovor, a samo ot slujebna belejka? Az vsashtnost niamam nujda da dokazvam poveche staj, a samo da declariram, che i v momenta rabotia.
Аватар
rose

Мнение от rose »

Zdrasti Buddy!
Opredeleno staja ti e predostatachen :P i"da" moje da nosish tezi dokumenti na interviewto,ako sluchaino vaznikne vaprosa "A s kakvo se zanimavate v momenta,rabotite li?"Podgotvi si osven originalite i kopia na tezi dokumenti,davai kopia i samo,ako ti poiskat originalite :wink:
Ako interviewto e pri mosu Rivar si podgotvete i obiasnenia v kakvo se sastoi rabotata vi i kakvi vrazki s chujdestranni partniori imate(ako tova saotvetno ima vrazka s vashata rabota) :wink:
Nie izprashtahme vsichki tezi dokumenti(kopia) navednaj,zashtoto trjabvashe da dokazvame staja si s tiah,no mislia,che pri vas ne e neobhodimo :P
Jelaia vi Kasmet i nabliagaite na Frenskia! :thumbsup:
buddy

Мнение от buddy »

Rose blagodaria ti! Plana veche e iasen. Shte deistvam po ukazaniata. Vslushvam se v saveta ti za frenskia. Buddy. Krai.

Uspeh i na vas. Take care /oshte ne znam kak e na frenski/
Svilko
Обратна връзка:

Мнение от Svilko »

Zdravei,
pri nas , moqta sypruga sy6to mina sys slujebna belejka. Tazi belejka be6e sy4inena ot nas i podpe4ata i podpisana ot firmata kydeto rabote6e po nego vreme syprugata mi. NA intervuto q pitaha za trudova knijka, no jena mi kaza 4e nqma a ima slujebna belejka. Intervuira6tiq pita "Za6to nqmate?" i posle sam stigna do izvoda 4e rabotodatelq ne e korekten i e raboteno bez dogovor. Prie belejkata za oficialen dokument i za4ete staja.
Taka 4e deistvai i ne se pritesnqvai, na intervuto 6te izqsni6 vsi4ko, dori da ne si pratil ne6to s dokumentite.
Svilko
Обратна връзка:

Мнение от Svilko »

Zdravei,
pri nas , moqta sypruga sy6to mina sys slujebna belejka. Tazi belejka be6e sy4inena ot nas i podpe4ata i podpisana ot firmata kydeto rabote6e po nego vreme syprugata mi. NA intervuto q pitaha za trudova knijka, no jena mi kaza 4e nqma a ima slujebna belejka. Intervuira6tiq pita "Za6to nqmate?" i posle sam stigna do izvoda 4e rabotodatelq ne e korekten i e raboteno bez dogovor. Prie belejkata za oficialen dokument i za4ete staja.
Taka 4e deistvai i ne se pritesnqvai, na intervuto 6te izqsni6 vsi4ko, dori da ne si pratil ne6to s dokumentite.
Заключено