Trugvam da pra6tam pismoto s pasporta i kakvo da vidia adresa na koito si pratih predi tova dokumentite za visa ne e su6tia kato na pismoto s koeto me kaniat da si pratia passporta! Po to4no Nicolae Iorga 36 e iasno no cifrite predi Bucarest sa razli4ni i ve4e se poburkah!!!
Triabva da gi pratia dnes molia vi napi6ete mi na koi adres ste si pratili pasporta, da e jiv i zdrav koito se otzove burzi4ko!!!
Ние го изпратихме на адреса ,който е на писмото /всъщност въобще не съм го сравнявал с други адреси от предишни писма/.От куриерската служба потвърдиха предаването на паспортите.Нямало е проблем!
Успех! Иво
oste ne sum poluchil pismo za viza no se srestnah s edna protivorechiva informaciq, molq nqkoi da me svetne
1 mnenie : Pasporta se izprasta kato se plasta cenata za dostavka ot nas kum posolstvoto i cenata ot posolstvoto obratno t.e. v dvete posoki
2roto mnenie : izprastame si pasporta do posolstvoto kato plastame samo za dostavka na pasporta A TE za TQHNA SMETKA (poneje sme platili taksa za obrabotka na dokumenti) ni go vrustat po udobniq za tqh nachin.
Koe e vqrnoto tova vse pak mislq che e vajno
merci !!!
p.s. ne otvarqm nova tema zastoto na vas tova vi e na glavata sega
sve, ako ne si platish obratnia pat s kurierska slujba ti prashtat pismoto s obiknovenna do adresa posochen v aplikatsiata ti. Ne znam za teb, no na men mi se izpraviat kosite pri kartinkata skapotsenia mi pasport s VISATA vatre v ratsete na rumanskite ili BG poshti...ta az tiho i krotko si platih na UPS i niamah niakakvi problemi - 26$ za vrashtaneto ako ne se laja, no pone spah spokoino...
благодаря ви за информацията не съм мислел да спестя най- вече за да си пратя паспорта за виза това го чакам ехее от кога но така хвърлихме светлина по още един въпрос за който поне до сега не бях чел във форума за което ви благодаря и от името на тези на които ще е полезна информацията
Искрени успехи ви желая и от все сърце късмет и тук и в Канада