Pra6tane na pasport v Bucarest ADRES????? Molia vi???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
crazy

Pra6tane na pasport v Bucarest ADRES????? Molia vi???

Мнение от crazy »

Trugvam da pra6tam pismoto s pasporta i kakvo da vidia adresa na koito si pratih predi tova dokumentite za visa ne e su6tia kato na pismoto s koeto me kaniat da si pratia passporta! Po to4no Nicolae Iorga 36 e iasno no cifrite predi Bucarest sa razli4ni i ve4e se poburkah!!!
Triabva da gi pratia dnes molia vi napi6ete mi na koi adres ste si pratili pasporta, da e jiv i zdrav koito se otzove burzi4ko!!! :lol:
IVO

Мнение от IVO »

Ние го изпратихме на адреса ,който е на писмото /всъщност въобще не съм го сравнявал с други адреси от предишни писма/.От куриерската служба потвърдиха предаването на паспортите.Нямало е проблем!
Успех! Иво
crazy

Blagodaria !!!

Мнение от crazy »

Taka ve4e mi e po-spokoino, blagodaria Ivo. Mnogo kusmet!!!
Аватар
sve
Обратна връзка:

:)

Мнение от sve »

oste ne sum poluchil pismo za viza no se srestnah s edna protivorechiva informaciq, molq nqkoi da me svetne ;)

1 mnenie : Pasporta se izprasta kato se plasta cenata za dostavka ot nas kum posolstvoto i cenata ot posolstvoto obratno t.e. v dvete posoki
2roto mnenie : izprastame si pasporta do posolstvoto kato plastame samo za dostavka na pasporta A TE za TQHNA SMETKA (poneje sme platili taksa za obrabotka na dokumenti) ni go vrustat po udobniq za tqh nachin.

Koe e vqrnoto :) tova vse pak mislq che e vajno :)
merci !!!
p.s. ne otvarqm nova tema zastoto na vas tova vi e na glavata sega :)
BabaPena

Мнение от BabaPena »

sve, ako ne si platish obratnia pat s kurierska slujba ti prashtat pismoto s obiknovenna do adresa posochen v aplikatsiata ti. Ne znam za teb, no na men mi se izpraviat kosite pri kartinkata skapotsenia mi pasport s VISATA vatre v ratsete na rumanskite ili BG poshti...ta az tiho i krotko si platih na UPS i niamah niakakvi problemi - 26$ za vrashtaneto ako ne se laja, no pone spah spokoino...

Sas zdrave!
crazy

Мнение от crazy »

Sve kategori4no ti kazvam 4e se pla6ta i za dvete posoki ot teb i s kurier, da polzva6 po6tite si e ludost1
Аватар
sve
Обратна връзка:

:)

Мнение от sve »

благодаря ви за информацията :) не съм мислел да спестя най- вече за да си пратя паспорта за виза :) това го чакам ехее от кога ;) но така хвърлихме светлина по още един въпрос за който поне до сега не бях чел във форума :) за което ви благодаря и от името на тези на които ще е полезна информацията :)
Искрени успехи ви желая и от все сърце късмет и тук и в Канада :)
Заключено