immigracia v Quebec i rodnini v USA?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
albena_ks

immigracia v Quebec i rodnini v USA?

Мнение от albena_ks »

Zdraveyte vsichki,

Otdavna cheta foruma i go namiram za mnogo polezen. Tai kato sam namirala infromacia ot razlichen harakter v nego reshih da potasja savet ot vas.

Az i saprugat mi minahme uspeshno intervu i sega podgotvjame dokumentite za Bucarest. Az sam vodeshtiat kandidat. Roditelite mi i brat mi ot 5 godini sa v USA s zeleni karti. Brat mi moje bi skoro ste stane grajdanin. Na intervuto ne ni pitaha nishto za roditeli/blizki rodnini, sega obache v formulajrite trajbva da popalnja informacia za tekustiat im adres. Na praktika i 3-mata jivejat v USA, kato roditelite mi si idvat za po 2-3 meseca vsjaka godina. Kakvo ste me posavetvate da napisha adresa v US na vsichki ili da napisha samo na brat mi adresa v US, a na roditelite mi v BG. Opasjavam se che ako razberat che roditelite mi sa v US moje da vazniknat vaprosi za motivaciata ni za imigracia v Quebec.
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

Tova, 4e ima6 rodnini v USA niama nikakvo zna4enie za imigratsionnite na Quebec. 6tom si minala intervjuto vaprosite za motivatsiata ti niamat zna4enie, ina4e to e jasno-biagai v USA!
To Live Is To Die
Joy

Мнение от Joy »

Всичко относно мотивацията ви е вече минал етап.

Спокойно пиши истинските им адреси!
albena_ks

Мнение от albena_ks »

Blagodarja vi mnogo za otgovorite
survivor

Мнение от survivor »

И ние имаме роднини в САЩ, написахме им американския адрес във формулярите за Букурещ и нямаше никакъв проблем.
Заключено