Ако очакваме дете...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
fa31
Обратна връзка:

Ако очакваме дете...

Мнение от fa31 »

Ако очакваме дете, кога е по-удачно да се подадат докуменити,преди да се роди или след това и има ли това някакво отношение към цялата процедура?
Какви са условията за отглеждане намалко дете в Квебек тъй като жена ми се притеснява да заминава с малко дете.
pumpy

Мнение от pumpy »

по мое време дете до 13 години даваша 2 точки плюс. Освен това е малко рисковано да ти насрочат интервюто точно по време на раждането, което значи отлагане във времето за ново интервю...
тук деца се гледат и то не по-трудно от БГ - е няма баби и лели да помагат, но пък човек си изгражда едно истинско семейство. Човек винаги го е страх от неизвестното.
Аватар
rose

Мнение от rose »

Zdraveite!
Nai-dobre e da izchakate da se rodi deteto,zashtoto deistvitelno pri promiana na vsichko okolo statusa triabva da se dokumentira :wink:
Tsalata protsedura e dosta dalag protses taka che deteto shte se rodi i moje malko da porasne :lol: ,a osven tova sled vzimaneto na sertifikatite moje da zaminete do 3 godini,taka che deteto oshte shte porasne,ako tova vi pretisniava :baby:
Kasmet!
fa31
Обратна връзка:

Мнение от fa31 »

Благодаря за съветите и!
Явно ще изчакаме до септември месец когато ще е събитието.
Заключено