Zdraveite,
moje li nqkoi da mi obqsni po-podrobno za snimkite koito se pra6tat v Bukuresht. Kolko broq, kakvo to4no se pi6e na gyrba na snimkata. Dali se zalepqt na formulqra ili samo se prikrepqt i kakvo se pi6e to4no na plikovete v koito se slagat ostanalite snimki. Moite snimki i na syprugata mi v otdelni plikove li se slagat ili moje vsi4ko v edin?
Ne mojah da namerq nikakva invormaciq otnosto tiq podrobnosti sys snimkite, ako nqkoi moje da mi prati i link otkydeto da pro4eta ne6to po vyprosa.
Blagodarq!
Pomosht za dokumenti sled intervuto
Здравей,
най-сигурно прочети инструкциите им във сайта,или потърси във форума,ето тук има коментари :http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 8%EC%EA%E8
ние не сме лепили нищо ,по 6 бр. на човек,на бял фон .Ако не можеш да намериш инструкциите ,пиши ще ти ги дам.Ус пех!
най-сигурно прочети инструкциите им във сайта,или потърси във форума,ето тук има коментари :http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 8%EC%EA%E8
ние не сме лепили нищо ,по 6 бр. на човек,на бял фон .Ако не можеш да намериш инструкциите ,пиши ще ти ги дам.Ус пех!
Zdravei, Svilko
izprashtat se obshto x6 snimki ot vseki chlen (tvoja, zena ti ,dete )kato na garba na vsjaka snimka pishesh visochina (v sm. ) imenata, cvjat na ochite . Otdeljash x2 br. v otdelno plikche , a drugite v drugo plikche obshto ! Ne gi lepish nikade ! Formata e 35x40 na bjal fon !
Uspeh!!!!!!!!!!!!!
izprashtat se obshto x6 snimki ot vseki chlen (tvoja, zena ti ,dete )kato na garba na vsjaka snimka pishesh visochina (v sm. ) imenata, cvjat na ochite . Otdeljash x2 br. v otdelno plikche , a drugite v drugo plikche obshto ! Ne gi lepish nikade ! Formata e 35x40 na bjal fon !
Uspeh!!!!!!!!!!!!!
Ние дадохме по 7 снимки на човек (получихме такъв съвет от познати тук) и на гърба на всяка една от тях прилепихме принтирани пълните имена. Никакви цветове на очи и височини и т.н.
Тези детайли вече са попълнени предварително във формулчра. На гърба на снимките се пишат само имената за да стане ясно кой кой е.
Успех!
Тези детайли вече са попълнени предварително във формулчра. На гърба на снимките се пишат само имената за да стане ясно кой кой е.
Успех!
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Здравейте на всички
Аз съм съпругата на Свилко
Много сме ви благодарни за дадените съвети, бяха ни от полза
Днес пращаме документите и започваме да чакаме завеждането на досие, бар-кодовете и медицинските.
Късмет на всички вас

Аз съм съпругата на Свилко

Много сме ви благодарни за дадените съвети, бяха ни от полза

Днес пращаме документите и започваме да чакаме завеждането на досие, бар-кодовете и медицинските.
Късмет на всички вас

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites