Ще лети ли някой тия дни до Канада.

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Plamen

Ще лети ли някой тия дни до Канада.

Мнение от Plamen »

Имам едно много спешно питане за всички които ще летят до 24 май. Ако някой от вас има желание да спаси празника на българското училище 24 май нека ми се обади. Подаръзите за ученизите неможаха да бъдат доставени на време и сега нърсим някой дето може да се наеме с пренасянето на 2-3 кг ученически книжки. Пак повтарям- по възможност до 24 май. Ако има пътуващи тия дни- обадете ми се с лично съобщение. Благодаря.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Re: Ще лети ли някой тия дни до Канада.

Мнение от IvHaydu »

Plamen написа:Имам едно много спешно питане за всички които ще летят до 24 май. Ако някой от вас има желание да спаси празника на българското училище 24 май нека ми се обади. Подаръзите за ученизите неможаха да бъдат доставени на време и сега нърсим някой дето може да се наеме с пренасянето на 2-3 кг ученически книжки. Пак повтарям- по възможност до 24 май. Ако има пътуващи тия дни- обадете ми се с лично съобщение. Благодаря.
Не знам дали някой ще пътува, но мога да ти предложа едно евтино и бързо решение.
В Централна поща може да се изпрати пакет с книги, тетрадки, учебници и пр. печатни произведения, или както те ги наричат, "писмовни пратки". Теглото трябва да е до 5 кг., цената за препоръчана пратка е 17.50лв., пристигат до адреса в Монреал за 6 дни!
Ние така си изпратихме 6 пакетчета с книжнина и сме много доволни!
Поздрави!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
stanbinev

Мнение от stanbinev »

njama losho za 6 dena...samo che dnes sme 20-ti a im trjbvat predi 24ti. :D
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

stanbinev написа:njama losho za 6 dena...samo che dnes sme 20-ti a im trjbvat predi 24ti. :D
Е, това мога да кажа - това казвам!
Не съм Господ...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено