Машина за хляб?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Машина за хляб?

Мнение от IvHaydu »

Гледайки цените на хляба тук, пък и вида му, все по-силно ми се ще да си имаме машина за хляб. Имаше едно много хубаво описание, но не мога да го открия... :cry:
Бихте ли споделили впечатленията си от тези машини, откъде се купуват и какви са цените им, с какво се зареждат ?
Благодаря на отговорилите!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Мисля, че мога да помогна с малко инфо, но първо си прочети личното съобщение и мейла, които ти пратих :wink:
И късмет с хляба 8)
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Joy

Мнение от Joy »

Заслужава си само ако наистина ядете много хляб.Моята я използвах само в началото,когато точно като теб бях шокирана от местния хляб и така стои за украшение.Пазарувам веднъж седмично и купувам 2 хляба,които стигат за цялата седмица.Хляб от машината плесенясва на втория ден. :? Излиза ми,честно казано много по-скъпо да изхвърлям ядене.Използвам машината само за тесто.
Помисли добре дали си заслужава парите-хляб има също като българския!Моята е най-евтината възможна от Уолмарт.
Аватар
janyz

Мнение от janyz »

Zdravei Ivane,
baldazata ot Montreal ima takava mashina za hljab i mnogo e dovolna ! Nali nie bulgarite si pohapvame hlebche ,taka ,che si zasluzava -izliza hljaba po- evtin !!! Cenata e okolo 100 dolara!
Pishi mi ,ako ti e vazmozno kak i kade tarsish rabota,tova e mnogo vazno !!! Izobshto po tema "RABOTA" . Mojat E-mail e ; jan_zholechek@yahoo.con
Uspeh ! I ochakvam snetarprnie da napishesh za rabotata, zashtoto chuvam ne dobri neshta !!

Jan i Dora
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Black&Decker от Zeller или Канадската Гума, не помня. За година и 1/2 още не се се е счупила машинката, пък ще видим.
Хлябът е произведение на изкуството. Е, мухлясва, ако го зарежеш за две седмици някъде, ама то нали и мухъла е полезен :lol:
Проблемът е само в планирането - все пак хляба става за 4 часа и е хубаво да се сещаш по-навреме да го пуснеш ;)
Бон ап'ти'!

Девиз на деня: От breadmaker към :beer:-maker!
Veliko

Мнение от Veliko »

Kakwo ne mu hareswate na kanadskia hliab? Oswen cenata? Kachestwoto na powecheto e prekrasno, w srawnenie s tricite i bojadisanite, koito se prodawat w BG. Mnogo si e hubav hliaba, kakto i powecheto jadene. Nie kupuwame chesto Demsters (ne sym siguren dali go pisha prawilno), imat poweche ot 20 wida, ceni ot 1.50 nagore do okolo 2.0$. I winagi e s ednakwo kachestwo!!
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Veliko написа:Kakwo ne mu hareswate na kanadskia hliab? Oswen cenata? Kachestwoto na powecheto e prekrasno, w srawnenie s tricite i bojadisanite, koito se prodawat w BG. Mnogo si e hubav hliaba, kakto i powecheto jadene. Nie kupuwame chesto Demsters (ne sym siguren dali go pisha prawilno), imat poweche ot 20 wida, ceni ot 1.50 nagore do okolo 2.0$. I winagi e s ednakwo kachestwo!!
Abe brato ti prochete li za kakvo stava vapros. Choveka pita OTKADE da si kupi MASHINA za hliab, a ne dali na vas v haresva ili ne hliaba. Ako niamate kakvo da kajete po temata prosto sled kato ia prochete minete na drug posting. Inache stava edna boza...samo deto ne stava za piene. Joy, tova se otnasia i za tebe. Ako iskate sega da mi varnete jesta nai-dobre otvorete nova tema che taia veche taka ili inacge stana boza :P
Joy

Мнение от Joy »

Joy, tova se otnasia i za tebe. Ako iskate sega da mi varnete jesta nai-dobre otvorete nova tema che taia veche taka ili inacge stana boza
Мечо,съветвам те добре да четеш!
Той помоли да споделим впечатленията си,освен всичко останало,което аз и направих.Също така,казах моята от къде е купена...Не разбирам за каква боза говориш.Всеки си казва мнението,което смятам,че иска и да чуе Иван.
Качеството на хляба,касае пряко въпроса за машините.Аз лично смятам,че хляба от машините е много по-зле от купешкия,като никого не ангажирам с моето мнение.
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

JOY написа:
Joy, tova se otnasia i za tebe. Ako iskate sega da mi varnete jesta nai-dobre otvorete nova tema che taia veche taka ili inacge stana boza
Мечо,съветвам те добре да четеш!
Той помоли да споделим впечатленията си,освен всичко останало,което аз и направих.Също така,казах моята от къде е купена...Не разбирам за каква боза говориш.Всеки си казва мнението,което смятам,че иска и да чуе Иван.
Качеството на хляба,касае пряко въпроса за машините.Аз лично смятам,че хляба от машините е много по-зле от купешкия,като никого не ангажирам с моето мнение.
Ne iskam da se zaiajdam. Prosto si misleh chemoga da cheta. iavno ne :(
Shtoto rpochetoh neshto takova
Бихте ли споделили впечатленията си от тези машини, откъде се купуват и какви са цените им, с какво се зареждат ?
Ta misleh che stava vapros za mashinite, a ne za muhliasalia hliab (ne che infoto ne epolezno). Prava si. Az nema da s eobajdam poveche shtoto nishto ne razbiram ot temata :oops:
Аватар
fe_ya
Ефирна
Обратна връзка:

Мнение от fe_ya »

В почти всички магазини за бяла техника ги има - приличат на фритюрник но имат бутончета отгоре на капака :-)
Zellers Maxi Walmart Canadian tire - марките обикновено са Black&Decker или Toastmaster - доколкото знам са два размера машините / либра и половина или две либри/ като всяка прави два формата хляб - малък и голям :-) имат кратка и дълга и много дълга програма и още няколко десетки модификации, правят и тесто за пица, могат и да се нагласяват автоматично да се включват за да приготвят хляба в определен час - разгледай промоциите защото често правят и намаления проблема е че като ги намалят обикновено ги няма на щанда :-)
Joy

Мнение от Joy »

проблема е че като ги намалят обикновено ги няма на щанда
Това не е проблем.Трябва само да кажеш,че искаш да я купиш в момента и когато я получиш ще я купиш със същото намаление,независимо че в момента цената е по-висока.Знам го само на теория,на практика не знам как работи,но твърдят,че системата работи... :wink:
Моята е "Select Edition".
bateto

Мнение от bateto »

gledah mashinite naskoro na mn. atraktivni ceni v magazinite ;licvidacion;

na agala na Cavendish/Somerled za 1 1/2lb-29d
drugiya v evreyskata plaza/Decari squqre/- za 2lb-50d.-tova e plazata kadeto novopristignalite giveeshti v CDN,NDG si vadyat SIN nomera.
cenite sa bez taksi,ima i vsyakakva druga byala ,cherna tehnika ,domashni potrebi ,mebeli na polovin ceni sravnenie s Zel. ,V.M. i dr .podobni magazini.naprimer mikrovalnovi furni 30-40d.
Аватар
agaton

Мнение от agaton »

JOY написа:Това не е проблем.Трябва само да кажеш,че искаш да я купиш в момента и когато я получиш ще я купиш със същото намаление,независимо че в момента цената е по-висока.Знам го само на теория,на практика не знам как работи,но твърдят,че системата работи...
Raboti si tochno taka... otivash v magazina hvashash preposeto i go karash da ti nameri, toi ti kazva che nqma i ti mu kazvash da ti zapishe porachkata i telefona i da ti se obadqt kato gi imat... Samo deto trqbva da se proveri vnimatelno dali promociqta ne e "do izcherpvane na kolichestvata" ako e taka ... NEMA! :)
"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
Заключено