permis de soins?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Nikita

permis de soins?

Мнение от Nikita »

Ako niakoi ot Mtl znae kak da polu4a permis de soins,molia spodelete.
Joy

Мнение от Joy »

Какво е "permis de soins"? :?
Nikita

Мнение от Nikita »

niakakvo razre6enie za okazvane na med.pomo6t.Iziskvat go ako iska6 da raboti6.kato animator
Joy

Мнение от Joy »

Аниматор? Това не ми говори много,но да не става въпрос за оказване на първа помощ?
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

JOY написа:Аниматор? Това не ми говори много,но да не става въпрос за оказване на първа помощ?
Или за създател на анимационни филмчета? :D
Майтап...
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Nikita

Мнение от Nikita »

Animatorite opolzotvoriavat svobodnoto vreme na gostite na razli4ni hoteli-organizirat/zabavleniea,sportni igri ipr.
Godis

Мнение от Godis »

JOY написа:Аниматор? Това не ми говори много,но да не става въпрос за оказване на първа помощ?
Аниматори са организаторите на развлеченията по ваканционните селища, къмпинги, басейни и т.н. , навсякъде където има почиващи хора които се чустват кофти без телевизор :)
Затова им се иска да могат да оказват и първа помощ.

ps. sorry никита не ти видях постинга :)
Joy

Мнение от Joy »

Никита,не знам специално за аниматори,но курс за оказване на първа помощ се дава обикновенно във всички курсове за санитари (P.A.B.).В почти всеки вестник можеш да срещнеш обява на някоя школа.Те обикновенно изучават първа помощ и P.D.S.B.
Попитай дали можеш да вземеш само модула за първа помощ(ще получиш карта за правоспособност)! Обади се на повече школи и сравни условията им,защото има такива с продължителност от 3 седмици и до 6 месеца,а също цени от 500 дол. до 2000.

Ето една школа:
Academie Brunet

(514)630-7450
Godis

Мнение от Godis »

Между другото, не е само за аниматорите, искат такова нещо и в супермаркетите - има табелки на които пише нещо от рода, че ако тръгнеш да припадаш в момента на плащането :) може да се обърнеш за първа помощ към еди-кои си служители...
bateto

Мнение от bateto »

ima takiva kursove,organizirat gi po bolnicite ,obiknovenno sa v pochivnite dni.kursat e dvudneven i struva okolo 50-80d.toya permit go iziskvat kogato rabotish/grigish se/ s hora,naprimer za rabota v detskite gradini.pitay po golemite bolnici ,te znayat za kakvo stava duma ,v nyakoi bolnici kursat se provegda na 2-3 meseca vednag.
Заключено