permis de soins?
permis de soins?
Ako niakoi ot Mtl znae kak da polu4a permis de soins,molia spodelete.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Или за създател на анимационни филмчета?JOY написа:Аниматор? Това не ми говори много,но да не става въпрос за оказване на първа помощ?

Майтап...

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аниматори са организаторите на развлеченията по ваканционните селища, къмпинги, басейни и т.н. , навсякъде където има почиващи хора които се чустват кофти без телевизорJOY написа:Аниматор? Това не ми говори много,но да не става въпрос за оказване на първа помощ?

Затова им се иска да могат да оказват и първа помощ.
ps. sorry никита не ти видях постинга

Никита,не знам специално за аниматори,но курс за оказване на първа помощ се дава обикновенно във всички курсове за санитари (P.A.B.).В почти всеки вестник можеш да срещнеш обява на някоя школа.Те обикновенно изучават първа помощ и P.D.S.B.
Попитай дали можеш да вземеш само модула за първа помощ(ще получиш карта за правоспособност)! Обади се на повече школи и сравни условията им,защото има такива с продължителност от 3 седмици и до 6 месеца,а също цени от 500 дол. до 2000.
Ето една школа:
Academie Brunet
(514)630-7450
Попитай дали можеш да вземеш само модула за първа помощ(ще получиш карта за правоспособност)! Обади се на повече школи и сравни условията им,защото има такива с продължителност от 3 седмици и до 6 месеца,а също цени от 500 дол. до 2000.
Ето една школа:
Academie Brunet
(514)630-7450
ima takiva kursove,organizirat gi po bolnicite ,obiknovenno sa v pochivnite dni.kursat e dvudneven i struva okolo 50-80d.toya permit go iziskvat kogato rabotish/grigish se/ s hora,naprimer za rabota v detskite gradini.pitay po golemite bolnici ,te znayat za kakvo stava duma ,v nyakoi bolnici kursat se provegda na 2-3 meseca vednag.