Здравейте, аз съм Лилия.
От един месец насам сериозно се чудим дали да кандидатстваме за Канада и когато се престрашихме се оказа, че има промяна в процедурата по кандидатстването, но никой от нашите познати в Канада, а и тук не знае каква е тя.
Моля, ако някой знае нещо по въпроса да ми пише!
поне аз доколкото знам, единствената промяна напоследък е отпадането на предварителните формуляри, които трябва да се изпращат във Виена, за да ти изпратят молбата за сертификат за селекция (DCS) - вече оценката ти се прави онлайн и направо им изпращаш DCS заедно с останалите документи. Само че това е ако питаш за процедурата за емиграция в Quebec (щом си задала въпроса тук, предполагам, че е така) :-). Ако питаш за Федерална Канада - не мога да кажа друго, освен, че наскоро смениха броя на точките, които са ти нужни, за да те одобрят при тази процедура (направиха ги от 75 на 67 мисля - ако греша, което е много вероятно - поправете ме).
Та, Лилия, ако искаш да знаеш повече по въпроса, задай по-конкретен въпрос - примерно каква точно е промяната, която те притеснява (или би могла да те притесни).
Ako iskas da kandidatstvas za federalna canada-pass markata e 67 to4ki(po-niska ot predi-75t.) Neobxodimo e predvaritelno da darzis izpit po ezik-ne e dostata4no da se samoosenis.Triabva da se iavis na IELTS v sofia. Za Quebec otpadna edin bezmislen trans documenti.Vsi4ko e to4no opisano v ofisialnia im sait