Айде давайте, изберете мен, да мога да крада ,иначе за какво да седя на власт, да ви оправям ли ?

Определено банкялийския селянин има повече акъл от тебе, язък че си от краен квартал на село София ...Bistra написа:Мухич, като ти чета писаниците, не си по-добър от него на ниво грамотност.Няма да ти се отвори парашутът, Дарлинг! Аз съм от особените (с едно "н" се изписва, защото го видях някъде сдвоено и то с главни букви
) и не бих избрала управник заради популярността му по съмнителни медии или форуми. За жалост "мат'рялът" няма нищо общо с мен, т.е. е лош. (Крадецът вика: Дръжте крадеца!)
Така че какъвто материaлът, такъв му и управника! Ако беше от добрите, този нямаше да е избран.
Аха, значи да съм спокойна, че няма да се класираш, щото си гол като църковна мишка.myhata II написа:А колко пъти да се повтарям че в Р. България от 93 г. досега избори не е имало, а партията която плати най много на ЦИК тя управлява !
А преди 93-та да не би да е имало? И защо всъщност точно 93-та?myhata II написа:А колко пъти да се повтарям че в Р. България от 93 г. досега избори не е имало, а партията която плати най много на ЦИК тя управлява !
Ти виж Русия колко дългове има и ми кажи послеmyhata II написа:Жорка, кво тана ве, от къде цъфнаха тия дългове ве братчед ?
То не бяха колани и посни пици ....
Усещаш ли твоя вожд за колко тъп те има и ти се смее в лицето ?!!!
Чудех се дали да ти отговарям изобщо, но за електората на ГРОБ това си е нормалноjoro написа:Ти виж Русия колко дългове има и ми кажи послеmyhata II написа:Жорка, кво тана ве, от къде цъфнаха тия дългове ве братчед ?
То не бяха колани и посни пици ....
Усещаш ли твоя вожд за колко тъп те има и ти се смее в лицето ?!!!![]()
![]()
Ако ще ми ги ядеш..., веднага скъпа !Bistra написа:Е, верно! Слонските са по-големи и по смърдят...предполагам....Ти да не си сменяш ника на слонски?