!. Ние българите сме едни големи и отвратителни ЛАЙНА.
2. Botzo e българин.
=> 3. Botzo e едно голямо и отвратително ЛАЙНО.
Нищо лично. Ако нещо те притеснява, сърди се на Аристотел.
Syllogisme
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Не знам Боцо какъв е, ама Псевдо си е 1000% българин!
И с гордост демонстрира българщината!
Дали човек е лайно или не - опира до въпрос до самия човек, какво общо има тук родината му и/или гражданството му?
???
И с гордост демонстрира българщината!
Дали човек е лайно или не - опира до въпрос до самия човек, какво общо има тук родината му и/или гражданството му?
???
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
E, chovek da ne kaje neshto protiv bg i vsichki se nahvrlyat, kato che li ne sme vsichki imigranti, koito sa napusnali bg. Da e obidil nyakogo lichno Botzo? Ne! V moment na afekt si e izrazil mnenieto. E i? Ako mu pokajem, che ne vsichki sa takiva kato se drjim normalno i tolerantno, moje i da go ubedim, che ne e taka, no ako go atakuvame s ploski silogizmi samo shte mu zatvrdim predstvaite, ne mislish li psevdo? A, i ti otkde znaesh, che Botzo e bulgarin? Za men toy si e jiv argentinec i kandidat kanadec ot bg proizhod, no dali e bulgarin en sam ubeden kato teb.
Sega da ne se razsrdish i da pochnesh pak silogizmi da redish. 

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

Re: Syllogisme
Що за глупостpsevdo написа:!. Ние българите сме едни големи и отвратителни ЛАЙНА.
2. Botzo e българин.
=> 3. Botzo e едно голямо и отвратително ЛАЙНО.
Нищо лично. Ако нещо те притеснява, сърди се на Аристотел.

Силата е в теб!