отказа

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
PAVLINAP

отказа

Мнение от PAVLINAP »

Ако имаме отказ някой знае ли кога можем пак да си пуснем докоментите,има ли някакви срокове ит.н.Благодаря предваритерно :oops: :smhair1:
Аватар
holy

!

Мнение от holy »

След 6 месеца
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: отказа

Мнение от yaiuat »

PAVLINAP написа:Ако имаме отказ някой знае ли кога можем пак да си пуснем докоментите,има ли някакви срокове ит.н.Благодаря предваритерно :oops: :smhair1:
За Quebec може веднага.
Би ли дала повече подробности за какво точно се заяде консула за стажа ти? Не ти призна тази част от него, която е била по време на образованието ли? Какъв точно е стажа ти и какви документи поредстави в негова защита?
Колко време си учила френски?

Според мен е трябвало да проучите добре всички аспекти на случая ви преди да се пускат документи. Например мисля че професията охрана е от ония в клас "Д", които са неприемливи за Куебек.

Освен това доколкото разбирам ти си водещия кандидат, от което следва че професията на втория (съпруга ти-охрана) не е от такова значение поне по отношение на точките .

А за парите направо е доста странно това... Защото ако се поровиш във форума ще видиш че има не малко хора на които също на интервю са им казвали че парите са недостатъчно но са им давали няколко дни или определен период за да предаставят рефернция за по голяма сума. Освен това ако преди да пуснете бяхте написали в търсачката на форума "пари" щяхте да разберете че тази сума е горе долу за един кандидат.

Пък и в крайна сметка според това което си написала за вас с бих казал че не сте никак зле с точките. Явно става въпрос за недостиг на 2-3. От друга страна консула може да добави от него си до 10. Тъй че е можело спокойно да ви пусне. Защото когато казва на някого че не му стига 1,2 или 3 точки това е смехно предвид властта, коятоима да добавя от себе си точки и да променя езици, стажове и образования............... какво са две точки,когато можеш да му ги обърнеш на кандидата на 20..............

Според мен това което ви е говорил вкл. и на тебе че си млада(с намек от негова страна че това граничи с недостатък)наистина е смешно. И аз съм почти на твойте години :wink: Тъй че явно нещата се заключват в това дали консула ще те/ви/ги хареса и пусне или дали ще се направи на Бог да обърка или разруши мечтите на човек...................... :?
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

ЗДРАВЕЙТЕ!НЕ СЕ ОТЧАЙВАТЕ!ГОРЕ ГЛАВИТЕ!ТЕЗИ ИНТЕРВЮТА СА СТРАШНО СУБЕКТИВНИ!НИТО ТОЧКИ,НИТО ДОКУМЕНТИ НЕ МОГАТ ДА МЕ УБЕДЯТ,ЧЕ СА ТОВА-КОЕТО БИ ТРЯБВАЛО ДА СА!ВЪПРОС НА СИМПАТИЯ Е ДОРИ!НА 28.01.2003 ПРОСЛОВУТИЯТ PETROFF ПУСНА ЕДНО МОМЧЕ НА 21 ГОДИНИ СЪС ПРИЗНАТ СТАЖ КАТО IT СПЕЦИАЛИСТ ОТ КАЗАРМАТА!ПРОСТО АБСУРДНО НАЛИ?КАК МИСЛИТЕ-ТОЙ НЕ Е ЛИ БИЛ ТВЪРДЕ МЛАД?И СЪЩЕВРЕМЕННО ОТРЯЗА КАНДИДАТИ НА ПО 36 ГОДИНИ С ФРЕНСКИ НА МНОГО ДОБРО НИВО. ТАКА ЧЕ ИНТЕРВЮТАТА СА ЕДНА ГОЛЯМА ЗАБЛУДА!
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

estoyanova написа:ЗДРАВЕЙТЕ!НЕ СЕ ОТЧАЙВАТЕ!ГОРЕ ГЛАВИТЕ!ТЕЗИ ИНТЕРВЮТА СА СТРАШНО СУБЕКТИВНИ!НИТО ТОЧКИ,НИТО ДОКУМЕНТИ НЕ МОГАТ ДА МЕ УБЕДЯТ,ЧЕ СА ТОВА-КОЕТО БИ ТРЯБВАЛО ДА СА!ВЪПРОС НА СИМПАТИЯ Е ДОРИ!НА 28.01.2003 ПРОСЛОВУТИЯТ PETROFF ПУСНА ЕДНО МОМЧЕ НА 21 ГОДИНИ СЪС ПРИЗНАТ СТАЖ КАТО IT СПЕЦИАЛИСТ ОТ КАЗАРМАТА!ПРОСТО АБСУРДНО НАЛИ?КАК МИСЛИТЕ-ТОЙ НЕ Е ЛИ БИЛ ТВЪРДЕ МЛАД?И СЪЩЕВРЕМЕННО ОТРЯЗА КАНДИДАТИ НА ПО 36 ГОДИНИ С ФРЕНСКИ НА МНОГО ДОБРО НИВО. ТАКА ЧЕ ИНТЕРВЮТАТА СА ЕДНА ГОЛЯМА ЗАБЛУДА!

Taка си е напълно субективно е и зависи от в огромна степен от личните преценки и верятно личните симпатии на куебекуато, което изпитва.
PAVLINAP

пак аз

Мнение от PAVLINAP »

Много ви благодаря за информацията не знаех,че проф.охрана е неприемлива.Не ми призна почти целия стаж,първо защото съм била студ.,след това не знам защо,завършила съм фр.гимназия. :roll:
Заключено