Zdraveite!I nie polu4ihme dalgoo4akvanite vizi predi 2 sedmizi i patuvame na 22.04. s KLM za ville de Quebec.Znam kak stoi gore-dolu vaprosat s pristiganeto na niakoi ot pridrujavastite sled glavniat kandidat,no se strahuvame da ne propusnem nesto i da stane niakakav problem.
Resihme da patuvame bez sina ni,koito e na 3 godinki i toi da doide sled nas,nai-kasno do dekemvri mesez,kato vizata mu e validna do 12.01.2005.
Моля,който е имал подобен случай,да сподели с нас опита си.Смятаме да пристигне с наши приятели,като сме им направили декларация за съгласие за извеждане на детето от страната с еди-кой си придружител.Освен паспорта ,акта за раждане,декларацията,необходимо ли е нещо друго?
Другият вариант е ако започнем работа,да дойде с някой от родителите ни-на тях също сме им направили декларация.Само,че тук възниква вапросът,дали ще им издадат виза и колко време след като започнеш работа,можеш да поканиш някой твой роднина да дойде в Канада на гости?Колко време има право да стои?И при какви условия издават визи на роднини?Може би този вапрос се е коментирал във форума,но ще бъда благодарна на всички,които ми отговорят.
Благодарим предварително на всички!
Biah pusnala temata s drugo zaglavie,no nikoi ne ni otgovori!Molia niakoi ako e naiasno s nestata da otgovori!sem Kostovi
Patuvame na 22.04. i imame nujda ot pomost!
Da moje deteto da doide cled vac no netriabva da ce precro4vat medicnckite 4e vartelite ca mnogo t.e. den predi da my izte4e med xlapeto triabva da mine granicata. Dryg problem cashto moje da vaznikne ot gledna to4ka na izvezdaneto my ot bg zalva mi imashe niakav problem (lipca na dokyment za izvejdane na decata ot bg ot maja i a toi be v USA ta edva gi ybedixme da gi pycnat) ta mnogo dobre vijte kvi dokymenti shte vi triabvat i nadiavam ce (shtoto malko e veroitno0 to da patyva c niakoi ot roditelite vi) da imate palno doverie na xorata c koito eventyalno shte patyva malkoto!
pp shtom doidete vednaga ce orientiraite i podaitee dokomenti za gradina zashtoto tyk v tova otnoshenie e trydno, 4aka ce neznam 4yvam dosta e tova e otmen lek polet!
pp shtom doidete vednaga ce orientiraite i podaitee dokomenti za gradina zashtoto tyk v tova otnoshenie e trydno, 4aka ce neznam 4yvam dosta e tova e otmen lek polet!