В интернет сайта на общината нищо не пише за плитки басейни, а когато звъннах ми се включи секретар.
Нужно ли е разрешително за надуваем басейн?
- ablood
- Обратна връзка:
Нужно ли е разрешително за надуваем басейн?
Някой дали знае дали са нужни разрешително и ограда за да надуя голям 13' надуваем басей, при условие, че ще го пулня само 15-20" за да си играят децата, а не да плуват?
В интернет сайта на общината нищо не пише за плитки басейни, а когато звъннах ми се включи секретар.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Re: Нужно ли е разрешително за надуваем басейн?
Трябва да питаш, но според провинциалния закон няма значение колко смяташ да го пълниш, а колко вместимост има съоръжението. Например тук е записано:
Това значи че има ли възможност да се пълни до 0.61 м или повече с вода подлежиш на всички разпоредби за басейните (разрешително, условия, огради...). Ако има възможност си купи по-плитък макар и огромен за да нямаш главоболия после.Any excavation, product or structure located
outdoors and capable of holding water in excess
of 0.61 m (2’) in depth is governed by
Swimming Pool By-Law #2008-005
- ablood
- Обратна връзка:
Мдаааа....
Днес ми се обадиха от кметството. Тре'а да го регистрирам, ограждам....
Днес ми се обадиха от кметството. Тре'а да го регистрирам, ограждам....
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
И аз трябва да правя ограда на вече направен басейн преди този закон да влезе в сила. Разправия си е, но пък и много нещастни случаи с деца има така че не трябва да се оплакваме много.
Ограда - по филмите пичовете се оказват в басейна на съседката и през бая висока ограда. Спасителка да пази не искат ли?yahoo написа:И аз трябва да правя ограда на вече направен басейн преди този закон да влезе в сила. Разправия си е, но пък и много нещастни случаи с деца има така че не трябва да се оплакваме много.
Embrace your climate change!