Относно кандидадстване съвет
Относно кандидадстване съвет
Здравейте на всички!Искам да попитам?Родителите ми живеят в Канада(ванкувър) ходих миналото лято за 6 месеца но имам жена и детенце които иском да закарам с мен значи визата ми е за Британска колумбия и е валидна до 2013г. а сега искаме да кандидатсваме заедно но се двоумя къде за Квебек или Федералната но се притеснявам ако кандидатствам за квебек дане ме резнат защото имам виза за английската част което щеги накара да се осамнят.А според мен за квебек е по лесна процедурата и по бърза.И незнам как да постапя затова тъся съвет БЛАГАДАРЯ ви

- optics
- Модератор
Re: Относно кандидадстване съвет
Какъв изказ, просто кеф !
Подавай за Кебек и да не ти пука. Там е по-лесно - факт. Нищо че ще се ОсАмнят.
Подавай за Кебек и да не ти пука. Там е по-лесно - факт. Нищо че ще се ОсАмнят.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Освен (optics) за което му благодаря други нямя ли да изкажат мнение

Според мен това е грешка! Както една българска поговорка гласи 'Бързата кучка слепи ги ражда'. Провинция Квебек не смята, че е просто трамплин на останалите провинции във федералната част. То, просто с тази виза за федералната част ще им избоде очите, че след като те пуснат ще избягаш от Квебек!!! Те имат за цел населението да ме умножава в тяхната провинция, нямат за цел да помагат на някого. Продължителността на процедурата за федералната част е значитено съкратена, не знам дали не си чел, че е около 10-12 м. Направи нещата както трябва за да имаш добри крайни резултати. Успех!
Федерална процедура-продължителност 18 месеца!
- optics
- Модератор
Вие сега, тука майтап ли си правите и двамата или какво ?
Какво значи "Виза за английската част". Все едно България да дава виза за "турската част".
Я пак виж какво пише на нея.
Какво значи "Виза за английската част". Все едно България да дава виза за "турската част".
Я пак виж какво пише на нея.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Доколкото аз разбирам момчето има посетителска виза, иска да емигрира за да остане за постоянно при родителите си със семейството си. Канадските служби в Кебек ще видят, че има родители, които живеят във федералната част и съответно ще разберат, че просто използва процедурата за да се присъедини към тях, това е. За това моя съвет беше да разгледа какво се иска при кандидатстване по федералната процедура за да няма никакви спънки по този въпрос. В крайна сметка сам той си решава и си взима решението коя процедура ще използава. Аз само ще му пожелая късмет в начинанието!
- klisurov
- Обратна връзка:
Мога да дам мнение, но решението си е само и единствено на jorko__82
Значи, бил си при родителите си, поживял си, поогледал си се и си разбрал, че не е за теб.
Ето защо си решил да кандидатстваш за Кебек.
Ако знаеш френски, винаги може да кажеш, че си "роден" кебекар
На мен родителите ми са в САЩ, братовчедите ми са в Австралия, ама аз съм си в Кебек.
Въпрос на вкус, както казало кучето
Друг е въпросът, че аз съм по федералната процедура,
а вече доста време съм в Кебек.
С две думи, човек може да има мнение, различно от това на родителите му.
Значи, бил си при родителите си, поживял си, поогледал си се и си разбрал, че не е за теб.
Ето защо си решил да кандидатстваш за Кебек.
Ако знаеш френски, винаги може да кажеш, че си "роден" кебекар
На мен родителите ми са в САЩ, братовчедите ми са в Австралия, ама аз съм си в Кебек.
Въпрос на вкус, както казало кучето
Друг е въпросът, че аз съм по федералната процедура,
а вече доста време съм в Кебек.
С две думи, човек може да има мнение, различно от това на родителите му.
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
п.п. исках да кача снимка на визата но незнам как
С ''Family class'' не става ли?
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
Браво, радвам се за добре взетото от теб решение!jorko__82 написа:благодаря за отговора! На визата не пише нищо обвързващо с английската част поне за мен
но даси питам .Но след прочетеното май ще кандидатствам за фед. защото когато правят проучване ще разберат че ще съм във Ванкувар а няма да остана в Квебек за това по добре да не рискувам. БЛАГОДАРЯ на всеки отзовол се
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
п.п. исках да кача снимка на визата но незнам как
П.С. Няма смисъл да се мъчеш да сканираш визата и да я прикачаш тук. Ти във формите трябва честно всичко да опишеш. Те лесно могат да направя справка каква е визата и целта на посещението. Отговаряй честно, това е най-добрия начин.
- hadministratora
- Хабсурден
Всъщност IELTS и интервюто нямат много общо. Последния път като проверявах пишеше че на интервю не може да се разчита за доказване на ниво на владеене на език.smt написа:...искат IELTS още преди да си започнал процедурата, но изкараш ли го няма да те карат да ходиш по интервюта...
Казано на кратко IELTS е за доказване на езикови умения, а интервюто (ако изобщо те извикат!) е за специфични случаи и само те си занят защо и кого викат.