Preporaka ot rabotodatel
-
- Обратна връзка:
Preporaka ot rabotodatel
Molia vi saforumci, niakoi ot vas ako ima preporaka ot rabotodatel da mi y izprati ako e vazmogno, zashtoto moiat rabotodatel niamal prestava kak da mi y napravi 

Blagodaria na vsi4ki vas 4e vi ima i ste tolkova gotini!!!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Ще ти пратя няколко мои препоръки, имам и на български, и на английски, и на френски - сканирал съм си ги...
Само че дай един имейл!
Само че дай един имейл!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Re: Preporaka ot rabotodatel
Това може също да ти е от ползаMaman написа:Molia vi saforumci, niakoi ot vas ako ima preporaka ot rabotodatel da mi y izprati ako e vazmogno, zashtoto moiat rabotodatel niamal prestava kak da mi y napravi
http://www.bgcanada.com/oldforum2/thread.php?t=68
- mirkaa
- Обратна връзка:
vypros otnosno preporykata -
a kakto e dobre da se pishe kogato chovekyt koito ti e bil shef, primerno v firmata predi 2 god, syshto e napusnal? to e iasno che tezi ot HR slabo gi interesuva da ti napishat istinska preporyka, a ti davat edno suho pismo ot sorta, edikoisi raboti tuk za tolkova vreme i tolkova pari...
ne e li typo??
blagodaria vi!
mira
a kakto e dobre da se pishe kogato chovekyt koito ti e bil shef, primerno v firmata predi 2 god, syshto e napusnal? to e iasno che tezi ot HR slabo gi interesuva da ti napishat istinska preporyka, a ti davat edno suho pismo ot sorta, edikoisi raboti tuk za tolkova vreme i tolkova pari...

blagodaria vi!
mira
- miloto
- Обратна връзка:
mirkaa ideiata e da sednem i ti da si napishesh preporaka, a ne niakoi da ti sachiniava gluposti. Tuk nikoi ne go interesuva kolko si pechelil, a gi interesuva kakav chovek si, kak si se spravial s rabotata si i taka.
Hvashtash i zapochvash da se hvalish. Niakoi ti go podpisva i gotovo.
Riadko proveriavat, no na majat mi beshe mnogo izvestna firmata i sa zvaniali do Sofia da proveriavat.
Uspeh.
Hvashtash i zapochvash da se hvalish. Niakoi ti go podpisva i gotovo.
Riadko proveriavat, no na majat mi beshe mnogo izvestna firmata i sa zvaniali do Sofia da proveriavat.
Uspeh.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
- miloto
- Обратна връзка:
http://www.cn.ca/careers/candidateguide ... uide.shtml
Vij v tozi sait. I v drugi mojesh da namerish, pone za preporaki info ima kolkoto iskash.
Vij v tozi sait. I v drugi mojesh da namerish, pone za preporaki info ima kolkoto iskash.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!