Zdraveite priqteli,
na interview sym na 6-ti mai, no tova nqkoi ve4e go znaqt, i bih iskal da popitam ima li problem ako sym si zagubil passporta i si izvadq nov?I 6t etrqbva li da gi uvedomq za tazi mi postypka?Blagodarq predvaritelno na vsi4ki, koito mi otgovorqt.
Vasko
Zaguben passport predi interview
- billybg
- Обратна връзка:
Zaguben passport predi interview
"Каквото и да ви говорят,трябва да знаете,че става дума за пари...." Н.Б.
- gez
- Обратна връзка:
Ne se trevoji ... pone az taka mislia. Shte kajesh napravo na intervuto za tova. Ne mislia, che e nujno da gi uvedomiavash otsega. Vajnoto e, che na sertifikata za selekcia shte pishe novia nomer na pasporta.
Vij dali ne moje da se preizdade, no se samniavam.
Gez
Vij dali ne moje da se preizdade, no se samniavam.
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
И според мен не може да става и дума за някакъв проблем. В новия паспорт пак ще си ти на снимката/надявам се/
, ще са същите установъчни данни, а ще се различава само серийният номер и датата на валидност. Последното дори е добре! А за преиздаване не може да се говори изобщо. Системата е автоматизирана и номерът се генерира автоматично от сървъра. Бих те посъветвал обаче нещо! Не казвай че си го загубил а иди в най-близкото РПУ и кажи че са ти го откраднали от якето докато си пиел кафе. Ще ти заведат дознание и ще си поискаш служебна бележка с която в паспортна ще ти го издадат без да те глобяват! Иначе глобата мисля че беше от 20 до 200 лв. по преценка на шефа! И не на последно място !!! Възползвай се за всеки случай от следната услуга! Срещу 7 лева от паспортна служба ще ти издадат удостоверение какви предишни документи си притежавал! Може да не ти потрябва, но... за успокоение, знае ли човек! Действай! 

За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!