Търсим жилище от 4 май в Монреал...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Търсим жилище от 4 май в Монреал...

Мнение от IvHaydu »

Здравейте!
Пристигаме на 4 май в Монреал и си търсим жилище. Ние сме 3-ма - аз, съпругата ми и малкия (почти на 3 годинки). Търсим най-вероятно 3 1/2, за до 650 долара (с всичко включено)...
Ще ви бъдем много благодарни, ако ни помогнете с информация!
Благодарим ви предварително!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

Ееееееее ,много пари си посочил и някой ще се възползва - 3 1/2 струва 525 - 550 без ток, и няма да отстъпваш щото договорите тук са за 1 година!!! 100 $ x 12 = 1200$
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Чакаме оферти!!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
Rosi

Мнение от Rosi »

Ivane, mnogo e trudno niakoi da vi izbere jili6te, za6toto tuk ot jili6te do jili6te i ot kvartal do kvartal ima ogromna razlika.Dogovorite za naem sa za po edna godina, i niama da ti obiasniavam kolko moje da namrazite Canada, ako popadnete v lo6 kvatal, lo6 blok ili lo6a kvartira, a razvalianeto na bail si e goliamo glavobolie ako consierge ili sobstvenika sa opaki hora.Zatova te suvetvam ako niama koi da vi posre6tne v ku6tata si, da se orientirate kum obzavedeni jili6ta z mese4en bail, taka 6te mojete da si potursite spokoino postoianno jili6te, bez da se pritesniavate.Imai predvid 4e nai-goliam izbor za naemane na jili6ta ima na 1 juli, togava za tezi pari koito si prigotvil spooino 6te nameri6 i 4 1/2 a 3 1/2 moje da nameri6 i za 500$ i to v ne lo6 kvartal.
Eto tuk dosta goliam izbor i oburni spezialno vnimanie na "LOCATIONS TEMPORAIRES" i "SOUS-LOCATION" za obzavedeni jili6ta s mese4ni dogovori
http://www.voir.ca/petitesannonces/rubr ... brique=200

V Cote-des-Neiges ne te suvetvam nai-ve4e za6toto tam jili6tata sa neobiasnimo skupi.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

ИВАНЕ,
я зарежи тоз монтреал, виж и кофито спряха :( я си ела насам кум торонтото :lol: тук това дето го искаш ще ти излезе кум 900-1000$ :lol:
ама пък за сметка на това ще изкарваш повеце парици! е, не е сигурно де! тоест, не ме слушай кви ти ги разправям.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

:D :D :D
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Papi написа:Ееееееее ,много пари си посочил и някой ще се възползва - 3 1/2 струва 525 - 550 без ток, и няма да отстъпваш щото договорите тук са за 1 година!!! 100 $ x 12 = 1200$
Съгласен съм с теб!
Дай няколко такива апартамента, че положението е напечено...
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

IvHaydu написа:
Papi написа:Ееееееее ,много пари си посочил и някой ще се възползва - 3 1/2 струва 525 - 550 без ток, и няма да отстъпваш щото договорите тук са за 1 година!!! 100 $ x 12 = 1200$
Съгласен съм с теб!
Дай няколко такива апартамента, че положението е напечено...
Един съвет и от мен-послушай Роси,не можеш да си представиш какви главоболия ще имаш,ако не огледаш предварително,и не си избереш сам квартал и жилище.Аз тъй се настаних в жилище,избрано от "приятели".Не мога да ти опиша през какъв ад минах,за да се оттърва от договора(1 година).Решаващото при мен беше, че собственика се оказа човек,или просто не му се занимаваше с мен.Иначе законите тук за желязни-можеш да излезеш от жилището преди изтичане на договора,ама си плащаш наемите до края му :o
Туй че моят съвет е - наеми си обзаведено жилище за 1 месец,през това време ще си търсиш кватира и със сигурност ще намериш такава,за която няма да проклинаш никого.Със сигурност ще ти излезе по-евтино :D
п.с.случаят с мойта квартира е в САЩ,ама със сигурност е същото и в Канада.Успех.
Заключено