Vapros ot edin novobranec...?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Pilot

Vapros ot edin novobranec...?

Мнение от Pilot »

Zdraveite uvajaemi suforumci!

Podobno na mnogo drugi hora slediashti s jiv interes tozi forum,eto che doide i moiat red da se registriram i da zadam valnuvashtia me za momenta vapros.

I taka vaprosat mi e slednia:
Imam sredno-specialno obrazovanie( 12 godini ) uchilishte.
Tiahnoto sredno obrazovanie ( Quebec ) e ot 11 godini obuchenie.
Vaprosat mi e kogato podpalvam on-line testa,v grafata za obrazovanie kade tochno triabva da otbeleja moeto-sreshtu 12 godini obuchenie ili sreshtu 11 godini takova.
Mnogo e vajno za men,zashtoto pri 12 godini me puska po natatak.
Smushtava me tova che spored tiah za da imash 12 godini triabva da si uchil pone 1 sled srednoto,a puk az gi imam 12 ot srednoto. :?:

Chestno kazano na men mi izglejda smeshno,dano ne otegcha niakogo s tozi moi vapros.

Mnogo shte sam blagodaren ako niakoi mi pomogne da si iziasnia neshtata!
S neturpenie shte chakam niakoi da mi otgovori!
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

istinata e edna - 12 ans
Botzo

Мнение от Botzo »

Pilot
имаш съвета на Papi, така че давай смело. И аз съм със средно - 11 г. Е с една годинка съм по-скромен ана карай :beer: 8)
Аватар
troyaneca

Мнение от troyaneca »

Pishesh si godinite na obuchenie, tvoeto obrazovanie spored tukashnite standarti e poveche ot sredno (i az sam s 12 god i pri equivalenc-a mi dadoha sredno + 1 god kolej makar che tia deto tuk zavarshvat kolej i hal haber si nqmat ot tova , koeto az sam uchil, no tova e drug vapros, beshe otdavna , po Tatovo vreme i se ucheshe 6 dni v sedmicata). Pri vsqko polojenie imash poveche ot secondaire. Ako namerish (ili izfabrikuvash) edna diploma ili podobna hartiika uj che si bil na nqkakav kurs po... kurodarvica naprimer... koito e trael povechko vreme (kam godina- nikoi ne te pita kolko chasa) zatvarjdavash poziciqta. Tova e samo za intervuto, shtoto tuka nikoi ne se interesuva ot diplomite ti , a ot tova kakvo mojesh da pravish nai-dobre za nai- malko pari. Derzai smelo i ne se pravi na velik spec po menijment i marketing, a kaji naprimer, che si mnogo dobar strugaro-frezist (mashiniste) ili industrial mecanicien.
Tuka se ceni zanaqta , a ne diplomata...
Pilot

Мнение от Pilot »

Mnogo blagodaria na vsichki koito otgovoriha na vaprosat mi!

I az si misleh che bi triabvalo da e taka,no mi se shteshe da chuia i po kompetentnite vi mnenia.
Mnogo blagodaria,osobeno na Troyaneca za izcherpatelnia otgovor.
V interes na istinata tochno tova sam zavarshil-industrial mecanician.
Strugove,mashini i tem podobni raboti.
Ami togava smelo shte pravia i shte podavam dokumentite vav Viena.
Blagodaria vi pak i mnogo kasmet na vsichki vi! :beer: :D
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: Vapros ot edin novobranec...?

Мнение от yaiuat »

Pilot написа:..Chestno kazano na men mi izglejda smeshno,dano ne otegcha niakogo s tozi moi vapros.
Mnogo shte sam blagodaren ako niakoi mi pomogne da si iziasnia neshtata!
S neturpenie shte chakam niakoi da mi otgovori!
И на мен честно казано много неща са ми смешни :duga: при това не само за това но и за другите неща. Невиждам какво значение има този тест в случея, като така или иначе в DCS ще се види от датите, че са ти 12 години :beer: :D :beer:
Заключено