Zdraveite!
Molq za pomocht!Vzel sam rechenie za emigraciq v Canada,nqkoi da mi prepracha chitava konsultanska firma?!A vazmogno li e da se mine bez takava?!
Predvaritelno Vi blagodarq!
pomocht!
Re: pomocht!
ako imash pari za hvarliane na viatara, davai nasamvarbanus написа:Zdraveite!
Molq za pomocht!Vzel sam rechenie za emigraciq v Canada,nqkoi da mi prepracha chitava konsultanska firma?!A vazmogno li e da se mine bez takava?!
Predvaritelno Vi blagodarq!
tezi firmi edinstvenoto koeto praviat e a ti popalniat formuliara, nesto koeto edva li imash nujda ot pomost
- Rainmaker
Re: pomocht!
niama goliama polza ot tezi firmi.
informacia moje da namerish i tuk vuv foruma
Uspeh!
informacia moje da namerish i tuk vuv foruma
Uspeh!
Тука са само готини хора ж този форум така че, само питай!!!
Чети постингите на готините хора тук, задаваи въпроси след като си прочел статиите на main page и ..успехии!!
-
Започни от тук: http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... e=articles
Никакви ФИРМИ!
Човече,
Не си давай парите !!!!! Ще ти потрябват!
Хиляди пъти във форума повтаряме, че няма нужда да се ползват подобни услуги. В този форум има всичко при това гратис! Ако имаш нужда от повече инфо питай! Ще ти кажем всичко, което те интересува само срещу 2
! (майтап).
На презентациите с представители на Емиграц. служба на Квебек (Виена) винаги подчертават, че позването на фирми и адвокати в никакъв случай няма да ускори и улесни процедурата.
Лошото е, че фирмите посредници имат практиката да попълват формуляритети със завишени критерии: например знания по френски на много високо ниво (от 8-мо нагоре), банкова сметка с 38000 долара (което е прекалено!). И после на интервюто се чудиш как да докажеш всичко това.
Познавам хора, които си изпатиха така.
Тук имаме едни съфорумци, които се бяха обърнали за помощ към 3 агенции. И 3-те бяха категорични, че нашите хора нямат никакъв шанс. А сега тези наши приятели са в Монреал - с всички права! Благодарение на своите собствени усилия, амбиции и интелегентност.
Така че прочети си статиите в този сайт. Ако имаш по-контретни въпроси - питай.
Ако ползваш английски и/или френски пиши на Емиграционната служба във Виена или дори на Посолството на Канада в Букурещ. 100% ще ти отговорят.
В началото ние не знаехме нищо и писахме мейл до Букурещ
. Пратиха ни 20 станици с инфо. Всичко се постига с много търсене и четене. Попаднал си на правилното място! УСПЕХ!
Не си давай парите !!!!! Ще ти потрябват!
Хиляди пъти във форума повтаряме, че няма нужда да се ползват подобни услуги. В този форум има всичко при това гратис! Ако имаш нужда от повече инфо питай! Ще ти кажем всичко, което те интересува само срещу 2

На презентациите с представители на Емиграц. служба на Квебек (Виена) винаги подчертават, че позването на фирми и адвокати в никакъв случай няма да ускори и улесни процедурата.
Лошото е, че фирмите посредници имат практиката да попълват формуляритети със завишени критерии: например знания по френски на много високо ниво (от 8-мо нагоре), банкова сметка с 38000 долара (което е прекалено!). И после на интервюто се чудиш как да докажеш всичко това.

Тук имаме едни съфорумци, които се бяха обърнали за помощ към 3 агенции. И 3-те бяха категорични, че нашите хора нямат никакъв шанс. А сега тези наши приятели са в Монреал - с всички права! Благодарение на своите собствени усилия, амбиции и интелегентност.
Така че прочети си статиите в този сайт. Ако имаш по-контретни въпроси - питай.
Ако ползваш английски и/или френски пиши на Емиграционната служба във Виена или дори на Посолството на Канада в Букурещ. 100% ще ти отговорят.
В началото ние не знаехме нищо и писахме мейл до Букурещ