5 h na leti6teto v Amsterdam - niakakvi idei?...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

5 h na leti6teto v Amsterdam - niakakvi idei?...

Мнение от St.Anger »

Daite malko akal kakvo moje da se pravi ili kade moje da se otide po vreme na prestoia v Amsterdam, 4e 5 h ne sa malko...4e sme i s malko dete!..
Thanks
To Live Is To Die
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

ami ne patuvai s tyah! tui e dosta visene naprazno, i shte se iznervish dosta..
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

Nai-dobre potursi suvet ot priateli, koito sa bili v Amsterdam i poznavat grada.
Nie s jena mi ne znaehme nishto i nashia prestoi beshe 7 chasa, v koito visiahme na letishteto i mnogo se preumorihme...
No nashi priateli za tezi 7 chasa sa se vidiali s tehni poznati v grada, razgledali sa go i im e bilo mnogo veselo
Lek put
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Re: 5 h na leti6teto v Amsterdam - niakakvi idei?...

Мнение от bgmontreal »

St.Anger написа:Daite malko akal kakvo moje da se pravi ili kade moje da se otide po vreme na prestoia v Amsterdam, 4e 5 h ne sa malko...4e sme i s malko dete!..
Thanks
можеш да вземеш екскурзия с рейс из града - има една дето е с продължителност 3 часа.
бутките за билети има и на аерогарата.
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
AlexAA

Мнение от AlexAA »

Az sam bil na Schippol Airport (dano da mi e pravilen spellinga) 4 pati. 5 chasa ne sa tolkova mnogo. Realno shte imash ne poveche ot 2.5-3 chasa. Za tova vreme mojesh da razgledash letishteto (hubavo e), da se otpusnesh, che si se iznesal ot Bg. Nakraya, sedni v nyakoya krachma i bodni nyakolko biri, poemi si vazduh, gledaj samoleti i se prigotvi za drugiya polet. Az taka napravih na Heathrow.
Cheers
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

bgmontreal написа:можеш да вземеш екскурзия с рейс из града - има една дето е с продължителност 3 часа.
бутките за билети има и на аерогарата.
Naistina e dobra ideia...Amsterdam e strahoten grad. Shte vi haresa. Ako obache imate detsa (malki) ili ne vi se davat pari (to povecheto ot nas kato idvat za prav pat mai sa taka) prosto mojete da se razhodite iz letishteto. Ima edin savsem bezplaten i strahoten kat za detsa. Moia sin kogato beshe po-malak vse tam viseshe. Samo deto iskat da ima pone 1 roditel da gi naglejda (ili pone taka beshe predi vreme). Tam detsata mogat da izkarat i 5 chasa...prosto niama da gi usetiat. Tova beshe spasenie za nas edno vreme. Podobna staichka ima i v Budapeshta. mnogo e got. S chehite niama takova neshto. Az lichno ne sam vijdal po-postno letishte ot cheshkoto (osven moje bi nasheto v Sofia)
nadiaK.

zdraveiete

Мнение от nadiaK. »

Zdravete:)Nie putuvahme sus sustia polet.Ne se podevejdaite po razhodkite,nima da imate vuobste vreme,nie putuvahme oktomvri,no ne viarvam nestata da sa se promenili,purvo bg samoleta zakusnia s chas,kogato kacnahme v Amsterdam nie vednaga trugnahme za gateN...,vupreki tova ni napraviha goliam problem i ne iskaha da ni chekirat,edno vuzrastno sem. s vnuche gi vurnaha sled nas(ostanaha da tusiat drug polet)Nie sled malko razpravii vliazohme,no puk ni biaha zaeli mestata,pak sled malko razpravii ni gi vurnaha(nie sme 4 rima,biaha ni prusnali na 4 razlichni mesta!!!)Ta oste vednuj moiat suvet e- predvijvaite se po nai burzia nachin.Lek put i uspehiiii
LaRue

Мнение от LaRue »

Можеш да отидеш в някой КОФИШОП и да се напушиш задраво, така ще можеш и да поспиш в самолета.
Botzo

Мнение от Botzo »

St.Anger,
просто трябва да отсееш нормалните отговори. Ние седяхме 3 часа в Лондон. Тогава (през 1999) българите бяха с визи за Велокобритаиня (сега незнам как е) но нас ни пуснаха да се поразходим. Но тогава все още намахме дете. Ако ви пуснат може да се поразходите ...... ако искаш ще ти потърся по нета карта на летището и най-близките паркове (можеш да поискаш от агенцията която ти продава билетите)?
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

St.Anger написа:Daite malko akal kakvo moje da se pravi ili kade moje da se otide po vreme na prestoia v Amsterdam, 4e 5 h ne sa malko...4e sme i s malko dete!..
Thanks
Вземете си по една-две книги. Аз като тръгна да пътувам за някъде, половината ми ръчен багаж е книги - хем си убивам чакането по летищата, хем и самият полет по не го усещам, хем и наваксвам малко с четенето, че през останалото време не остава време :) .

П.С. Довечера съм на концерт на Металика :P :wink:
:haplio: :haplio:
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Мнение от miloto »

Dokato keepera speshe preumoren ot poleta, az i edin priatel pihme za posledno hubava evropeiska bira, kafe, iadohme shokoladovi bonboni, naslajdavahme se na samoletite, snimahme se....

Da ti kaja barzo minaav vremeto. A ako naistina imate kam 7h, kakto nie, moje spokoino da otidete do grada.

Lek polet.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
rath

Мнение от rath »

Thanks
Vijdam che za parvi pat ste se kachvash na samolet, v takav sluchai opoznai letisteto
Аватар
bijou

Мнение от bijou »

Zdraveite!I nie visqhme 7 4asa,4e i pove4e v Amsterdam s 3-godi6no dete.I tova ni bqha nai-golemite pritesneniq kakvo 6te pravim tolkova vreme s deteto tam.Ima6e hora koito se razhojdaha iz grada,no nie ne riskuvahme za da ne se zagubim nqkude i posle da ne mojem da se vurnem navreme,puk i malkiq mojebi 6te6e da mrunka kato se izmori.Zatova si ostanahme na leti6teto i se razhojdahme.Ima mnogo magazini i zavedeniq.Drebniq vurve6e v na4aloto ,a posle sedna v edna koli4ka i go butahme.Posle pihme kafe i hapnahme v edno kafene,a sled tova deteto iska6e da qde na Mc.Donald's i tam stoqhme po4ti 4 4asa.Posle toi zaspa v rucete mi polovin 4as predi poleta za Montreal i v samoleta spa bez da mrudne 5 4asa.Posle kato se subudi edna stuardesa mu dade knijki za ocvetqvane,molivi ,karti za igra i drugi interesni za decata ne6ta.Toi be6e mnogo dovolen i po4ti ne mu ostana vreme da divee iz samoleta,ot koeto se opasqvahme prez cqloto vreme!I taka ne usetihme kak mina vremeto!Jelaq lek put i na vas! :D
etda
Обратна връзка:

Мнение от etda »

BOTZO ,dai ,dai ,dai karta ako imash !!!
LaRue

Мнение от LaRue »

Актуална карта можеш да си вземеш /безплатно/ от летището, хубавото на Амстердам е че всички говорят англииски и няма да имаш проблем с комуникациите.
Заключено