Otnosno legalizatziata na dokumentite

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
paraglider
Обратна връзка:

Otnosno legalizatziata na dokumentite

Мнение от paraglider »

Zdraveite na vsi4ki znaini i pove4eto neznaini priateli :D

Imam takav edin vapros kam vsi4ki, pak koito moje da mi otgovori 6te sam mu blagodarna!? Naskoro podu4uh, 4e s izpra6taneto na vtorite dokumenti ne se iziskvalo legalizatzia na vsi4kite vi tam diplomi, akt za rajdane i t. n., koito se izpra6tat :?: Iskalo se samo da sa prevedeni ot zaklet prevoda4 i tolkova! Vyarno li e tova i bihte li me osvetlili o6te po tozi vapros :wink:
Blagodarya!
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
Аватар
Morgana
Обратна връзка:

Мнение от Morgana »

Hey!

i az tochno tova pitah, vij po-gore temata Dokumenti. Na edno "deredje" sme... ako namerish niakakvo info svirkaj
Аватар
Maria

Мнение от Maria »

Хай!
НЕ е необходима каквато и да било легализация на който и да било от документите!
Ние не сме легализирали НИЩО, на нито един от етапите (предстои ни правенето на медицинските).
Така че, просто направете ксерокс-копия на документите ви, дайте ги за превод на някоя лицензирана преводаческа фирма, направете копия и на самите преводи и ги пратете по живо по здраво там, където трябва.
Успех!
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Hi!

Tochno taka, Bori, az sashto pratih vsichki vtori dokumenti samo s prevod i notarialna zaverka na kopiyata, bez legalizaciya. Samo diplomata mi za bakalvrska stepen beshe legalizirana, ne zashtoto go iskaha imigracionnite, a prosto imah takova legalizirano kopie ot bg oshte, koeto mi tryabvashe za universiteta. Moyat savet e da prashtate vsichko samo s prevodi, no predi da trgnesh za Canada si legalizirayte diplomite za poslednata pridobita stepen i gi prevedete, zashtoto kato doydete tuk ,ako tryabva da priravnyavate neshto, ili da uchite v universitet, tova nay-veroyatno shte vi potryabva, no vsichki drugi hartiyki gi ostavi taka, nyama smisl da gi legalizirate. Moyata diploma za sredno si soti za krasota v edno chekmeje primerno. :P
ako ima oshte nesho, pitay, vse nyakoy she znae otgovora, hopefully. :beer:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Няма да пиша нищо за етапите преди идването ви тук, защото ние минахме по старата процедура (между другото без легализации).
Тук досега не сме имали нужда от легализирани документи - нито от дипломи, нито от актове за раждане и др. подобни. А вече си направихме еквиваланса, и в университета сме приети, и за студентски заеми и стипендии сме одобрени. Обиколили сме сигурно всички служби в Квебек и никъде не са ни потрябвали. Единственото място, където все още не сме се пробвали, е в Ордата :wink: на инженерите. Даже при правенето на еквиваланса платихме толкова, колкото и наши приятели с легализирани дипломи.
Обичам да преча
Аватар
Shtono
Обратна връзка:

Мнение от Shtono »

Няма нужда от легализации макар че аз правих на повечето си документи което се оказа ненужно
Аватар
Shtono
Обратна връзка:

Мнение от Shtono »

Няма нужда от легализации макар че аз правих на повечето си документи което се оказа ненужно
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Shtono написа:Няма нужда от легализации макар че аз правих на повечето си документи което се оказа ненужно

Je suis d'accord avec toi, tu as raison.
Само да даваш излишни пари...няма смисъл...
Но ако ги имаш в повече - няма лошо...
:D :beer: :D
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
etda
Обратна връзка:

Legalizacia - NE !

Мнение от etda »

Na6ata u4itelka po frenski ,nai-dobrata v profesiata ,ot 5 g. podgotvia i
IZPRA6TA plovdiv4ani v CANADA ,jiviala v Maroko i Francia ,zavyr6ila
frenska i bylgarska filologia i t.n. -prosto nai-dobrata , ta tia po na6e
iskane napravi oficialno i konkretno zapitvane vyv VIENA po tozi vypros
i oficialnia otgovor be6e - NE SE IZISKVA legalizacia na nikoi dokument .
Ako imate tezi pari ,po-dobre gi daite za LI4NI uroci po frenski.
Заключено