Работа за жена - РЕЦЕПЦИОНИСТ. 40+/седмично, 9.50/час. Фирмата се намира в Villе St Laurent. Ако сте сериозно заинтересована, имате добри компютърни познания, добър руски и френски език, моля свържете се с мен - Деси на 514 332 2600 или 514 332 2008 от 9.00 - 15.00 ч. Можете да изпращате CV на FAX: 514 332 7590.
ОБЯВАТА Е ВАЛИДНА ДО: 24/ЮЛИ/2009!!!
РАБОТА ЗА ЖЕНА В МОНТРЕАЛ! СПЕШНО!
Re: РАБОТА ЗА ЖЕНА В МОНТРЕАЛ! СПЕШНО!
Моля, НЕ ми изпращайте лични съобщения!
- ablood
- Обратна връзка:
Ти пък ще ми кажеш!
Писах ти на лични. Стана ли ти гадно?

Писах ти на лични. Стана ли ти гадно?

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Само така ablood, не е важно как наистина стоят нещата в семейството а какви ще ги направим да изглеждат.

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
- ablood
- Обратна връзка:
Linko, отдавна разбрахме, че "романтика" е закърняло поведение за твърдия ти характер на суров войн.
Поне остави нас, младите да си пращаме закачливи съобщения, без да скапваш обстановката! Идеята беше жената да отвори някой ден темата и да се зарадва на ЛС-то. Сега обаче резултатът ще е по-скоро раздразнение, отколкото очарование.
Скофвай се дискретно, моля!
Поне остави нас, младите да си пращаме закачливи съобщения, без да скапваш обстановката! Идеята беше жената да отвори някой ден темата и да се зарадва на ЛС-то. Сега обаче резултатът ще е по-скоро раздразнение, отколкото очарование.
Скофвай се дискретно, моля!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.

Аз сЪм ин0 так0ва .. хем д0бричк0,хем зличк0 .. хем сери0зничк0,хем лудичк0.. хем реалничк0,хем виртуалничк0