Подадохме на 06.01.2004, започнали са обработката на 09.01.2004 ......
...... и от тогава все едно и също: État de la demande de résidence permanente:En cours.
Няма медицинки ..... нищо ........ вече съм луднал
Ми незнам. До сега каквото ставаше все се знаеше. А сега изведнъж като в дупка. Незнам да пиша мейли ли ..... ама невярвам да ми отговорят нещо по-различно от това.
А дали някой знае дали това En cours от време на време може да се промени с друго съобщение или остава до получаване на виза. ако не с епроменя, то повече няма смисъл да проверявам статуса ...
spokoino be БОЦКО,
ще ти я придвижат молбата, ама и не забравяй че тези са малко мудни, на мен след като получих визата, няколко месеца стоеше също че съм in process
Ami ti kade si se razbarzal bre,stoy si tam i si gleday kefa ,to rano ili kasno ste ti se stagni,ama po dobre kasno.Neshtata nyama da ti se opravyat kato skachash ot tran ,che na glog.Naslagdavay se na priyatniya klimat,simpatichnite fizionomii ,estetichnata arhitektura i ne na posledno mesto yugnyashkoto spokoystvie i gizneradostniya temperament na horata tam.Te tuk vse oshte tarsyat produktiven material,taka che spoko i tvoyata rabota ste stane.Uspeh.
Боцо,
въоражи се с търпение!
Нашите документи изпратихме декември, а медицинските формуляри ни дойдоха в края на април!
Няма смисъл (според мен) да проверяваш онлайн-статуса си - при нас се смени от In process на Decision made малко след като си получихме визите, а едни наши приятели заминаха за Канада, а още бяха In process...
Няма страшно, най-късно за Коледа ще си в Канада!
В кой град смяташ да се установиш?
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
И ние вече доста се изнервихме. Досието ни е заведено на 03.12.2003г. От миналата седмица имаме промяна в статуса, в която пише, че са започнали да ни разглеждат документите на 12.03.2004г. Научихме от приятели, че това бил знак за изпратени медицински.
i az powe4e ot mesec imam viza a o6te sam:
Nous avons commencй а traiter votre demande le 14 novembre 2003.
Une dйcision a йtй prise concernant votre demande. Le bureau communiquera avec vous а ce sujet.
Les rйsultats mйdicaux ont йtй reзus.