загубени или повредени рентгенови снимки по трасето
загубени или повредени рентгенови снимки по трасето
Здравейте! На всички получили писма за визи - честито, а на нас чакащите- още малко търпение. Ние сме с направени медицински още в края на януари и досега търпеливо си чакаме да ни сполети някоя вест. Тъй като вече минаха 6месеца, че и повече, пуснах един мейл до Букурещ и в рамките на две минути получих отговор, че чакали някакво повторно изследване на съпруга ми, което било още от март. Веднага им върнах отговор, че никой не се е свързвал с нас и от МОМ още през май ми бяха казали, че нямаме никави проблеми с медицинските. И пак в рамките на една минута дойде втори отговор със съвета да се свържем с МОМ София, а те с МОМ Букурещ. И така след контактите с Владислав от МОМ се установи, че нещо се е случило с рентгеновите снимки на съпруга ми/които бяха две-горна и долна част за по-сигурно/ и сега искат нова снимка на белия дроб с изричното уточнение, че тази нова снимка ще е безплатна. Владислав твърди, че от Виена докторите не са писали за необходимост от такава, и дори още през май той са зачуди защо още нямаме визи. Дано случката не се повтаря с някои от вас!