Zdraveite Vsi4ri,
Predstoi mi intervy na 15.04.2004 g. - Ako niakoi znae koi 6te bade intervyira6tia i kak proti4at intervytata pri nego - molia da mi dade savet i nasoka.
Blagodaria na vsi4ki !! [/url]
Interviy na 15.04
- emyangels
- Обратна връзка:
Успех на интервюто!!!
Относно изпитващия споменаха, че може да е Monsieur LaRue или някакъв новобранец. Който и да бъде изпитващия важното е да сте уверени, спокойни и усмихнати!!! Отивате да ви сверят документите, защитавате написаното в тях и си тръгвате с тъй-желаните сертификати за селекция!!!
УСПЕХ!!!
Относно изпитващия споменаха, че може да е Monsieur LaRue или някакъв новобранец. Който и да бъде изпитващия важното е да сте уверени, спокойни и усмихнати!!! Отивате да ви сверят документите, защитавате написаното в тях и си тръгвате с тъй-желаните сертификати за селекция!!!

УСПЕХ!!!
Zdravei , i nie sme na intervju na 14 april ! Dokolkoto imam info. shte bade La Rue!Neznam kakvo da te posavetvam....Edinstvena e reshavashta podgotovkata ! Nie zapochnahme frenskijat ot nulata,ot okolo 6 meseca ! Dosta e trudno ,no shte polozim usilie da minem intervuto ! Ako izkash da obmenim poveche INFO,ostavi si telefona na :
jany_zh@yahoo.com
Uspeh !!!!!!!!!!!!
jany_zh@yahoo.com
Uspeh !!!!!!!!!!!!