speedy

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
f

speedy

Мнение от f »

Niakakvi otzivi ot speedy? Gledam dosta prilichni ceni za kurierski uslugi? 12euro natam i 12 nasam

10x
Аватар
Maria

Мнение от Maria »

Аз също бях "запленена" от цените на Спийди и проведох няколко телефонни разговора с тях в началото на февруари, с цел да пратя паспортите по тях....НО!
Естествено има едно голямо НО!
Не можаха да ми обяснят как точно ще стане обратното връщане на паспортите. :roll:
След като ме прехвърляха по телефона от служител на служител, най-накрая казаха, че могат да ги пратят до Букурещ, но след това нямат там човек, който да е упълномощен да контактува с посолството, за да може да се организира връщането им.
Много бяха любезни и ме изпълниха с топли чувства, но не ми стана много ясно защо я предлагат тази услуга, след като не могат да я осъществят!

Ползвах UPS и съм доволна - нямах никакви проблеми.
Клара

Мнение от Клара »

На мен също много ми допаднаха цените на Speedy. Занесох паспортите, с декларация че искам да се върнат обратно със същата фирма. Платихме, взех си товарителницата и си казахме чао. След половин час се звъни на съпруга и му се казва, че са говорили със София и от там са казали, че за всеки паспорт са плаща по 12 евро и се опакова отделно :shock: Съпруга ми отиде, изрази възмущение, че вдигат двойно цената, като разделят един пакет документи и ни взе паспортите. След още половин час се звъни и с много извинения се съобщава, че цената ще бъде отново 12 евро и няма да се разделят. Естествено, предположх, че това аматьорство няма да е само в началото. На следващия ден проучих конкуренцията. DHL-53 лв. отиване и 123 връщане. UPS-38 лв. отиване и към 48 връщане. И се спрях на по-изгодния вариант. На следващия ден са били доставени-check по номер на товарителницата в сайта на UPS.
Good luck!
Заключено