Niakakvi otzivi ot speedy? Gledam dosta prilichni ceni za kurierski uslugi? 12euro natam i 12 nasam
10x
speedy
Аз също бях "запленена" от цените на Спийди и проведох няколко телефонни разговора с тях в началото на февруари, с цел да пратя паспортите по тях....НО!
Естествено има едно голямо НО!
Не можаха да ми обяснят как точно ще стане обратното връщане на паспортите.
След като ме прехвърляха по телефона от служител на служител, най-накрая казаха, че могат да ги пратят до Букурещ, но след това нямат там човек, който да е упълномощен да контактува с посолството, за да може да се организира връщането им.
Много бяха любезни и ме изпълниха с топли чувства, но не ми стана много ясно защо я предлагат тази услуга, след като не могат да я осъществят!
Ползвах UPS и съм доволна - нямах никакви проблеми.
Естествено има едно голямо НО!
Не можаха да ми обяснят как точно ще стане обратното връщане на паспортите.

След като ме прехвърляха по телефона от служител на служител, най-накрая казаха, че могат да ги пратят до Букурещ, но след това нямат там човек, който да е упълномощен да контактува с посолството, за да може да се организира връщането им.
Много бяха любезни и ме изпълниха с топли чувства, но не ми стана много ясно защо я предлагат тази услуга, след като не могат да я осъществят!
Ползвах UPS и съм доволна - нямах никакви проблеми.
На мен също много ми допаднаха цените на Speedy. Занесох паспортите, с декларация че искам да се върнат обратно със същата фирма. Платихме, взех си товарителницата и си казахме чао. След половин час се звъни на съпруга и му се казва, че са говорили със София и от там са казали, че за всеки паспорт са плаща по 12 евро и се опакова отделно
Съпруга ми отиде, изрази възмущение, че вдигат двойно цената, като разделят един пакет документи и ни взе паспортите. След още половин час се звъни и с много извинения се съобщава, че цената ще бъде отново 12 евро и няма да се разделят. Естествено, предположх, че това аматьорство няма да е само в началото. На следващия ден проучих конкуренцията. DHL-53 лв. отиване и 123 връщане. UPS-38 лв. отиване и към 48 връщане. И се спрях на по-изгодния вариант. На следващия ден са били доставени-check по номер на товарителницата в сайта на UPS.

Good luck!