Кажете откъде може да се купи ракия в Монтреал?
Кажете откъде може да се купи ракия в Монтреал?
Кажете откъде може да се купи ракия в Монтреал?А и хубаво наливно вино?...Обичам шопската салата ....
Re: Кажете откъде може да се купи ракия в Монтреал?
Магазините за пиене се наричат SAQ има ги в почти всеки шопинг център /шопинг център няма нищо общо със шопска салатаSote написа:Кажете откъде може да се купи ракия в Монтреал?А и хубаво наливно вино?...Обичам шопската салата ....

Освен това вино и бира има във всеки по-голям хранителен мегазин. Има и няколко българи които продават ракия, но телефоните им са обществена тайна и не искам да създавам проблеми на хората като побликувам такива данни. Ако те интересува- пусни Л.С. :idea:
- Lub0
- Обратна връзка:
Грапа Александър
Червено вино Деликато Шираз
Бира Корона Хайнекен Гроуш
Ако имаш път до Торонто, най-добрата ракия там е Стара Соколова това е сръбска отлежала сливовица, номер 1 в Канада според мен.
Червено вино Деликато Шираз
Бира Корона Хайнекен Гроуш
Ако имаш път до Торонто, най-добрата ракия там е Стара Соколова това е сръбска отлежала сливовица, номер 1 в Канада според мен.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
За ракията и...шопската...
Магазините за пиене се наричат SAQ има ги в почти всеки шопинг център /шопинг център няма нищо общо със шопска салата /
Освен това вино и бира има във всеки по-голям хранителен мегазин. Има и няколко българи които продават ракия, но телефоните им са обществена тайна и не искам да създавам проблеми на хората като побликувам такива данни. Ако те интересува- пусни Л.С.
Благодаря че ме насочи за SAQ ха- ха
Освен това вино и бира има във всеки по-голям хранителен мегазин. Има и няколко българи които продават ракия, но телефоните им са обществена тайна и не искам да създавам проблеми на хората като побликувам такива данни. Ако те интересува- пусни Л.С.
Благодаря че ме насочи за SAQ ха- ха
- Boko
- Има 1 предупр. за БАН
- Обратна връзка:
hi
Abe 6to ne se svarjete s moia diado (ba6ta na jena mi) toi ia proizvejda i tuk trudno moje da ia prodade. Gradisite i sa mnogo iaki 'BULDUZERI'
da vi svarja s nego, 4e da si napravite dalaverata. Ili pak 6to ne si varite tam Rakkiika, 4e da vi siada bezplatno?Napravete si edin destilator i rabotata 

zaakiikata
Абе Боко виждам че си от Сливен та да ти кажа че моята жена е от този район и моя тъст прави сигурно по-добра от твоята.Аз търся тук дистрибутори не в БГ затова си пии там и замезвай ако не разходи се по ларгото за разтоварване.
- Boko
- Има 1 предупр. за БАН
- Обратна връзка:
hi
Vse pak da vi dam edna ideiika:-) Napravete si edin destilator. Tam plodovete sa evtini. Kupete si 100-200 kg Portokali ostavete ia da fermentira nabutaite malko zahara i prevarete gotovata ve4e fermentirala smes. Znaete li kakva doma6na rakiika stava? Niamate si i napredstava kolko e hubava
. Stava mnogo iaka rakia:-) Stiga da vi se zanimava. Ako ste tuka v Sliven 6te vi okapia s rakia
POzdravi na vski4ki Monrealzi. Nadiavam se da se vidime skoro, a kato doida moje i da vi svetna po vaprosa ako do togava vse o6te ste se pusnali v kupona
4ao i pozdravi.