vupros za pregledite vuv vita

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Gesh

vupros za pregledite vuv vita

Мнение от Gesh »

ne vidiah v statiite da pise dali zenite hodiat na ginekologicen pregled na medicinskite, ako si nosiat izsledvaneto gotovo?
dali niakoi moze da mi kaze?
IVO

Мнение от IVO »

Здравей,
Писано е по този въпрос във форума ,но не помня кога и къде .Можеш да потърсиш като пишеш думичката цитонамазка.Това е изследването ,което искат от жените .Може да се направи и във Вита ,но струва пари ,ако не се лъжа около 30 лв. Но може предварително да се направи като се вземе талон от личния лекар за гинеколог и по този начин няма да плащаш ,а доколкото разбрах от форума това изследване важи за срок от 6 месеца -ако не е така дано някой се включи да ме поправи тъй ,че може още преди да си получил медицинските да си го направи всяка жена .Е това е което знам,ние също сме на етап медицински.Успех!!! Иво
div

Мнение от div »

Zdravei Gesh,
Ne, genite ne minavat ginekologichen pregled vyv Vita. Neobhodimo e da nosiat citologichno izsledvane- citonamazka, koeto e validno 6 meseca.
Tova koeto e opisal IVO e viarno.
Uspeh na pregledite. :lol:
Аватар
debel

Мнение от debel »

вижте:http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... icle&id=45
Желая Ви успех!!! :beer:
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

В добавка на всичко написано по въпроса мога да кажа, че не само от личния лекар може да ви излезнат безплатно резултатите от цитонамазката! Искам да ви подсетя ако случайно скоро сте минавали на служебни профилактични прегледи да си вземете резултатите от направените прегледи.
Успех на всички чакащи медицински!!!
Gesh

Мнение от Gesh »

blagodaria vi mnogo za informaciata i uspeh po putia :D :beer:
Заключено