Мейл от MICC...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
kapitanovn
Обратна връзка:

Мейл от MICC...

Мнение от kapitanovn »

Здравейте!
Получих някакъв мейл от Министерство на имигр. с оферта за курс по френски по интернет :shock: . Някой пробвал ли е за какво става въпрос и ако "да" - споделете някакви впечатления
Кое си требе, оно си сака!
emimilanova

Мнение от emimilanova »

И ние получихме такъв мейл днес. Преди време някой беше писал във форума, че като се записал на КОФИ, моментално го отписали от он-лайн курса. Предполагам, че е някакъв аналог на КОФИ-то, но наистина, нека някой по-запознат да сподели какъв точно е тоя курс.
kaka_dora_Luk4o

Мнение от kaka_dora_Luk4o »

Я дай насам някакъв линк или майл адрес ако има там :D
Изображение
Аватар
Welder

Мнение от Welder »

И аз получих същата покана...
Не крадете! Правителството не обича конкуренцията!
THE_VANIO
Обратна връзка:

Мнение от THE_VANIO »

док.-05.03.07
accusé-20.03.07
пок. за интервю-18.09.07
интервю- 11ч.-06.12.07
док.(Букурещ)-18.12.07
баркодове-12.02.08
пол.мед.-04.03.08
направени мед.-07.03.08
ok-21.03.08
покана-21.08.08
виза-18.09.08
arrive in Edmonton-25.10.08
emimilanova

Мнение от emimilanova »

Някой започна ли го вече тоя курс? Споделете моля!
kaka_dora_Luk4o

Мнение от kaka_dora_Luk4o »

Мен не ме пуска да се регистрирам защото компа ми нямал нужните параметри за да изкарам курса :x а доста ми се искаше.
Уж ми е хубав компеца :( какъв ли е този курс такъв сложен :oops:
Изображение
tanita_1
Обратна връзка:

Мнение от tanita_1 »

Здравейте!По темата - и аз получих въпросната оферта и успях да се регистрирам. Мисля, че е интересно и полезно независимо от нивото на френския ви. Започва се(или поне аз така започнах!) с един начален тест за установяване на нивото и разпределяне в група според него. Целия курс доколкото установих се състои в уроци, упражнения в групи и индивидуално. Според представянето, пропорциите са 35 на 65 % в полза на индивидуалното обучение. Всяка група си има tuteur. Ще има и общи (за групата!) on line занятия, за които вероятно ще бъдем известявани на време. Има и нещо като поща със съобщения.По схемата трябва хем да си обогатим знанията по френски, хем да се запознаем с Квебек- права на потребителите, системата на здравеопазване, намиране на работа (в началото и в последствие!), образователна система и т.н. Мисля, че е полезно, не съм сигурна колко е интересно, но успях да изгубя 3 часа,докато ровех! :lol: Сигурна съм, че съм пропуснала важни за вас неща, но и се надявам, че успях да задоволя в най-общ план любопитството ви! :metro: :metro: :shock:
Публикувай отговор