Здравейте!По темата - и аз получих въпросната оферта и успях да се регистрирам. Мисля, че е интересно и полезно независимо от нивото на френския ви. Започва се(или поне аз така започнах!) с един начален тест за установяване на нивото и разпределяне в група според него. Целия курс доколкото установих се състои в уроци, упражнения в групи и индивидуално. Според представянето, пропорциите са 35 на 65 % в полза на индивидуалното обучение. Всяка група си има tuteur. Ще има и общи (за групата!) on line занятия, за които вероятно ще бъдем известявани на време. Има и нещо като поща със съобщения.По схемата трябва хем да си обогатим знанията по френски, хем да се запознаем с Квебек- права на потребителите, системата на здравеопазване, намиране на работа (в началото и в последствие!), образователна система и т.н. Мисля, че е полезно, не съм сигурна колко е интересно, но успях да изгубя 3 часа,докато ровех!

Сигурна съм, че съм пропуснала важни за вас неща, но и се надявам, че успях да задоволя в най-общ план любопитството ви!