Срещи "От 5 до 7 на приятелите на България"

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
От5до7вКебек
Обратна връзка:

Срещи "От 5 до 7 на приятелите на България"

Мнение от От5до7вКебек »

Привет на всички във форума!

Имаме удоволствието да ви съобщим за новата инициатива на Съвета за Икономическо и Културно сътрудничество Кебек - България, периодични срещи "От 5 до 7 на приятелите на България".

Заповядайте всяка първа сряда от месеца
в Бистро - Ресторант Интернационал,
2780 boul. Laurier , Ste-Foy, Québec, Canada
за да се срещнете с българите от Кебек, както и за да си изградите мрежа от културни и бизнес контакти в местното обжество.

По-подробна информация, както и програмата на следващите срещи ще намерите на следния адрес
http://www.bulgarie.net/cacqb/bulgare/5 ... 5a7-bg.htm
Организаторите на "От 5 до 7 на приятелите на България" в град Québec
Joy

Мнение от Joy »

Значи това е прословутия Съвет за икономическо сътрудничество,който предлагаше канадски стаж?! :shock:

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 0%F0%E8%FF

Предлагам " пет от седем" да ни разкаже по-подробно за това,защото очевидно няма да имаме всички възможност да посетим ресторанта!
Plamen

Мнение от Plamen »

Ани, това не е ли нещо свързано с вашите опити да помагате на новодошли...или се бъркам. каквото и да е е хубаво защото го правят българи...Успех в начинанието... :P
bateto

Мнение от bateto »

Mnogo falshivo mi zvuchite ,nema da doyda ,nikade ne napisahte ,che nema da si nosa vinoto i rakiyata sam sol,pak ste ni sreshtate v restorant i kato vi gledam prezentantite,may az tryabva da gi cherpya ,podkarali ste ya komunisticheskata ,naredili ste v spisaka edna suriya lapachi deto takiva kato mene tryabva da im zarabotya zaplatite.Ya ,ako obichate kakvo davate za da poluchite ,govorite za pomosht i sadeystvie,az sam skromen moga da mina s nyakolko kebapcheta ,pitaneto mi e za auditotoriyata ,neshto po konkretno.ako ne izlezete s neshto deystvashto i polezno ,znachi ste mentardgii i go pravite za lichni oblagi ,t.e. za pari .Vie ste na hod da se dokagete,ako ne vi haresva tona mi moge da se oplachete.
Joy

Мнение от Joy »

Пламен тънко ни намеква,че "пет от седем" всъщност е анито.
До колкото си спомням в предишната тема тя нищо не знаеше за това съдружество...Анито,би ли обяснила,моля те,какво означава това?
И ако знаеш нещо за този канадски стаж ще ти бъдем много задължени да споделиш! :roll:
Plamen

Мнение от Plamen »

JOY написа:Пламен тънко ни намеква,че "пет от седем" всъщност е анито.
До колкото си спомням в предишната тема тя нищо не знаеше за това съдружество...Анито,би ли обяснила,моля те,какво означава това?
И ако знаеш нещо за този канадски стаж ще ти бъдем много задължени да споделиш! :roll:
Джой, моля те не ме скарвай с малкото хора дето още ме уважават... :wink:
Не не това исках да кажа...просто питах дали има нещо общо и какво точно представлява това дружество. Нищо повече, а иначе съм 100% убеден че това не е писано от Ани. Освен ІР-тата и стила е друг :wink:
Аватар
мравката Z

Мнение от мравката Z »

не обсъждахме ли вече тази госпожа и нейното сайтче тук
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... highlight=
Ние сме независими, защото нищо не зависи от нас!
Botzo

Мнение от Botzo »

Ама това не е Anito. Там пише за някаква
Надя Кишкина M.A.
Създател и президент

Ама както и да е ........ аз какво толкова да кажа като още дори не съм пристигнал. :idea:
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

АЗ СЪМ НЕВИННА!!! :lol: :lol: :lol:

Нашето начинание няма нищо общо с този съвет или каквото е там, освен, че все сме българи. На организирания вече коктейл бяха поканени и някои членове на нашето дружество, но като частни лица, доколкото знам. Явно г-жа Кишкина много иска да се запознае с българите в Квебек и полага усилия. Нещо е била възпрепятствана сигурно да дойде на нашите сбирки (освен на една) и сега и коктейли прави, за да се отсрами :wink:

Иначе и аз като вас виждам поканата тук, в пощенската кутия нямам нищо :wink: .

Ако наистина може да помага с нещо на българите тук, успех й желая.

Ще чакаме да видим. А ако някой може да се похвали, че е започнал работа с нейна помощ, ще се радвам да го прочета.
Joy

Мнение от Joy »

Plamen написа:
JOY написа:Пламен тънко ни намеква,че "пет от седем" всъщност е анито.
Джой, моля те не ме скарвай с малкото хора дето още ме уважават... :wink:
Не не това исках да кажа...просто питах дали има нещо общо и какво точно представлява това дружество. Нищо повече, а иначе съм 100% убеден че това не е писано от Ани. Освен ІР-тата и стила е друг :wink:
Съжалявам Пламене,наистина не така съм те разбрала! :oops:
Радвам се,че Анито се обади да поясни...Надявам се и аз госпожата да разкаже по нещо на любопитните! :roll:
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Plamen написа:... Нищо повече, а иначе съм 100% убеден че това не е писано от Ани. Освен ІР-тата и стила е друг :wink:
Пламене, мерси много за стила, сега разбрах, че имам такъв :lol:
bateto

Мнение от bateto »

Izvinyavam se za grubiya ton malko po nagore,ama na tiya komunyagi ne im li psna da lovyat riba v matna voda .Ne im se varzvayte na podobni ekzemplyari ,samo kato prochete chovek siteto im mu stava gnusno ,men lichno mnogo me drazni podobna forma na obshtuvane sas sanarodnici.
Hm ,da si priznaya ot toya forum vapreki zakachkite may se ragdat mnogo polezni kontakti m/u horata bez da se nalaga reklama na institucii ili organizacii.Ama chestno mnogo mi haresva ,che stoyat hora sreshtu hora ,ne sam protiv reklamata dage ,ako nyakoy iska da prodade nyakakav produkt ,koyto bi bil polezen na horata ,no ne mi haresvat podoben tip reklami kato po gornata :...ste vi sreshtnem ...ste vi pomognem...edi kakvi si hora ot praviteltvoto...,ala bala ,koy vsashtnost beshe toya smeshnik deto go reklamira site im ,da ne bi da e na zaplata pri tyah.
bateto

Мнение от bateto »

Izvinyavam se sega go prochetoh ..saveta za ikonomichesko i kulturno satrudnichestvo...,леле smeshnicite ya se skriyte predi nyakoy da vi e navryal shnorhela ...,s vas li ste se savetvame ikonomicheski ili kulturno,ot takiva prostaci mi pisna v Bg.,ama i tuk sashtite...,hm saveta ...,mnogotochieto da se vazpriema kato po zdrav.
Alex_dim
Обратна връзка:

Мнение от Alex_dim »

Да им пожелаем успех на хората.
Тук обаче сметката за територията на Канада ми хареса :lol:
повърхност : 9 970 610 km² ( 900 пъти по-голяма от България)
То, че БГ сме малка държава, е ясно, ама чак пък толкоз... :)
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Bate, olabi malko. kvo sa ti napravili horata. naistina li gi poznavash. ako e taka pusni info. inache ne e mnogo redno taka da gi pluesh...vse pak se opitvat neshto da napraviat. i ako dori i na 1 novopristignal pomognat znachi sa svarshili neshto polezno. nedei da izpolzvash metodite na tia deto tolkova mrazish...a i na zdraveto si vredish taka :roll: pak ako neshto ti stane k'vo sha praia az siroten tuka...bez tebe :wink:
neka da pojiveem i da vidim koi kum, koi svat i koi na bulkata brat...
Заключено