Спорт за деца в Монреал ???
Спорт за деца в Монреал ???
Не се и съмнявам че спорта е на особена почит в Канада, но понеже футбола /soccer/ тепърва ща са налага там, имам едно питане към задокеанските братя! Имам двама сина, на 14 и 17 г., които тренират футбол в момента в БГ и с които мисля да продължим живота си в Монреал. Та как стои въпроса с тоя спорт там? Знам че имат представителен отбор "Montreal Impact", но развиват ли юношески формации и ще има ли проблем децата ми да продължат да практикуват тоя спорт? Развива ли се също така на колежанско и университетско ниво? 10x ahead... 

Re: Спорт за деца в Монреал ???
Е, ако футбола не ви е от любимите спортове, може да дадете идея за нещо друго! Важното е децата да се движат, да изразходват енергия и да се зареждат с емоции!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
-
- Обратна връзка:
Zdravei Valdi,
Na men futbola e edin ot lubimite mi sportove.
Tui kato sum v Montreal ot 8 meseca ne moga da dammnogo podrobna informacia, no moga da opitam i da ti kaja kakvo znam do momenta:
Ima strashno mnogo futbolni igrishta i zali - kakto otkriti, taka i zakriti. Ima i mnogo turniri, zasega sum zapoznat samo s amatiorskite, no sum siguren, che ima i takiva na po-profesionalno nivo. Postoianno mojesh da vidish po tezi igrishta otbori ot vsiakakvi vuzrastovi formacii. Taka che sus sigurnost decata ti shte ima kude da igraiat futbol - dori i prez zimata, stiga da imat jelanie
A uslovia za sport tuk ima mnogo i saorujeniata sa chudni
Na men futbola e edin ot lubimite mi sportove.
Tui kato sum v Montreal ot 8 meseca ne moga da dammnogo podrobna informacia, no moga da opitam i da ti kaja kakvo znam do momenta:
Ima strashno mnogo futbolni igrishta i zali - kakto otkriti, taka i zakriti. Ima i mnogo turniri, zasega sum zapoznat samo s amatiorskite, no sum siguren, che ima i takiva na po-profesionalno nivo. Postoianno mojesh da vidish po tezi igrishta otbori ot vsiakakvi vuzrastovi formacii. Taka che sus sigurnost decata ti shte ima kude da igraiat futbol - dori i prez zimata, stiga da imat jelanie

A uslovia za sport tuk ima mnogo i saorujeniata sa chudni
-
- Обратна връзка:
- мравката Z
Децата които се записани да тренират футбол ги взема автобус и ги кара в закрит стадион на тренировка след училище и след това ги връща. Всичко е безплатно.
Тук има много повече възможности за спорт и то безплатно или на много символични цени. Пързалките в събота и неделя са безплатни за децата.
Тук има много повече възможности за спорт и то безплатно или на много символични цени. Пързалките в събота и неделя са безплатни за децата.
Ние сме независими, защото нищо не зависи от нас!
-
- Обратна връзка:
Samo kato si spomnia, che navremeto kato trenirah futbol igraehme i zimata i liatoto na otkriti stadioni, valeshe ni dujd i sniag, niamahme sublekalni i se pribirahme mokri sled trenirovka, a triabvashe da chakame avtobus 104 po 30-40 minuti...мравката Z написа:Децата които се записани да тренират футбол ги взема автобус и ги кара в закрит стадион на тренировка след училище и след това ги връща. Всичко е безплатно.
Eh kakvi vremena biaha

Ama sega decata mai predpochitat da nabivat hamburgeri i da sediat pred computera....