Zdraveite! Na 23.04 sys jena mi sme na intervui, sinyt ni e pochti na 2 godinki -kakvo shte me posavetvate da go vzmeme li s nas na intervuto? Ne za drugo ami e mnogo palav i eventulano shte iznese edna shou programa i se chudq kakvo vpechatlenie shte napravi na intervuirashtite ... Ot druga strana i toi figurira v dokumnetite, koito izprashtahme ...
Честито за интервюто! Успешно представяне!!!
Не може ли да си намерите придружител, който да остане навън с дететнцето и само ако поискат да го видят да го вземете с вас!!! Доколкото знам в повечето случаи децата чаката навън, но повече инфо ще дадат кандидатите с деца.
Последно промяна от emyangels на Вто Фев 10, 2004 2:53 am, променено общо 1 път.
I nie sme na intervju na 14 april , imame sin na 7 g.Deca pod 22 g. ne se dopuskat na intervjuto-tova e nashata informacia !Uspeh!!!!!Ako izkate ostavete telefon za da se chuem !
I nie sme na intervju na 14 april , imame sin na 7 g.Deca pod 22 g. ne se dopuskat na intervjuto-tova e nashata informacia !Uspeh!!!!!Ako izkate ostavete telefon za da se chuem !
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Ние сме на интервю на 21 Април от 11.00 ч.Обещавам да го опиша подробно.Малко сме притеснени ,защото не очаквахме да е толкова скоро,а и с френския не сме още на 6.Ама ...каквото сабя покаже!