imah pred vid zabavno uprajnenie
sled kato edin jalturko-chainik edva ne me ubi dnes s staria si mercedes, nabludavaite narushiteli na pravilata ili neobichaino nahalni shofiori okolo vas i zabelejete nacionalnostite im (za domashno)
sledvashtiat chas moje da discutirame pak koi kakvi imigranti jelae da spodeliat novata ni strana s nas.
забажно упрайнение
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
забажно упрайнение
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Ami ti jalturko na kolelo v Canada da si vidyal,nyama i da vidish ,toy cyal givot e mechtal v China da sleze ot nego i da cupi Van,kakto i arabin na kamila ili indus na slon.Obache sigurno na japancite im e nay trudno shofiraneto s tyahnoto obratno dvigenie,no za smetka na tova se otkroyavat kato aristokraciyata na Asia,za razlika ot cyalata druga sgan ot kontinenta ,yavno ima zashto dargavata im da e tolkova napred.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
i az taka kazvambateto написа:Ami ti jalturko na kolelo v Canada da si vidyal,nyama i da vidish ,toy cyal givot e mechtal v China da sleze ot nego i da cupi Van,kakto i arabin na kamila ili indus na slon.Obache sigurno na japancite im e nay trudno shofiraneto s tyahnoto obratno dvigenie,no za smetka na tova se otkroyavat kato aristokraciyata na Asia,za razlika ot cyalata druga sgan ot kontinenta ,yavno ima zashto dargavata im da e tolkova napred.
vsichki teia stereotipi ne idvat ot nemai-kade
imat si basa
Jiaponcite naistina sa dosta po civilizovani ot da rechem Vietnamcite
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Bat'Kolio, shto ne predlojite na adminite da prekrastiat foruma na "Diskriminatsia Canada". neznam zashto si ostanal s ubejdenieto che samo "jalti" i "tzvetni" karat kato nenormalni...Az moga da te uveria che v Quebec povecheto nagli shofiori se deliat na karashti SUV-ta i ostanalite (ne che az s moito SUV spadam kam tazi grupa). Tova sa predimno mladi hora. S VSIAKAKAV tsviat na kojata.
Mnogo mi haresa razsajednieto za slona i kamilata...i az se chudeh zashto tuka niama slonove i kamili pri tolkova pochitateli i spetsialisti po tozi vid transport...i spored mene otgovora e che oshte ne sa uspeli da napraviat spetsializiran model za Canada i da bade winter eddition
Mnogo mi haresa razsajednieto za slona i kamilata...i az se chudeh zashto tuka niama slonove i kamili pri tolkova pochitateli i spetsialisti po tozi vid transport...i spored mene otgovora e che oshte ne sa uspeli da napraviat spetsializiran model za Canada i da bade winter eddition

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
az sluchaino da sam kazal neshto takovaMechoPuh написа:Bat'Kolio, shto ne predlojite na adminite da prekrastiat foruma na "Diskriminatsia Canada". neznam zashto si ostanal s ubejdenieto che samo "jalti" i "tzvetni" karat kato nenormalni...Az moga da te uveria che v Quebec povecheto nagli shofiori se deliat na karashti SUV-ta i ostanalite (ne che az s moito SUV spadam kam tazi grupa). Tova sa predimno mladi hora. S VSIAKAKAV tsviat na kojata.
Mnogo mi haresa razsajednieto za slona i kamilata...i az se chudeh zashto tuka niama slonove i kamili pri tolkova pochitateli i spetsialisti po tozi vid transport...i spored mene otgovora e che oshte ne sa uspeli da napraviat spetsializiran model za Canada i da bade winter eddition :P
prosto reshih che shte e hubavo da surveyvame populaciata i da vidim - edin ili drug e prav
a kato iskash discriminacia - ei ti badeshteto na Canada minus novia protivo-zakon
http://www.cbc.ca/storyview/MSN/2004/02 ... vote040210