Давност на медицинските?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
tupoto

Давност на медицинските?

Мнение от tupoto »

Здравейте, след като минахме успешно интервюто в края на май месец сега сме пред подаване на документите за Букурещ обаче имаме чуденка.Понеже чакаме бебе през месец декември незнам как да постъпя, ако сега пратя документите и да кажем в рамките на 2-3 месеца получиме въпросните медицински ще може ли да минеме прегледите чак през месец януари? Или пък да подам документите октомври-ноември за да получа медицинските след раждането на бебето? Цялата тази галимация е заради въпросният рентген, който не искаме да правиме докато жена ми е бременна.Ако може да дадете съвет как е най-добре да постъпиме ще бъда много благодарен.
Аватар
mborodin
Обратна връзка:

Мнение от mborodin »

Има срок една година валидност на сертификатите за селекция в който срок трябва да се изпратят документите до Букурещ.След като се направят медицинските има срок една година в който трябва да сте влезнали в Канада.
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

Но рентгенова снимка се прави на жена САМО, ако не е бременна. С други думи казвате си при срещата в клиниката още отначало, че жената чака дете и приключвате въпроса с рентгена. Виж, друг е въпроса, ако искате по други причини да забавите правенето на медицински. Не съм запозната и дали бременността трябва да се докаже с някакъв документ от личен лекар. Но по-скоро не ми се вярва да е нужен, понеже лично мен ме попитаха не само дали съм бременна, а и ДАЛИ очаквам да съм бременна.
Успех!
Невъзможното е предизвикателство!
Stoil i Vanya

лично съобщение

Мнение от Stoil i Vanya »

Изпратих ви лично съобщение.
tupoto

Благодаря

Мнение от tupoto »

Благодаря на всички за отговорите тук в темата както и тези на лично съобщение.В крайна сметка решихме да подадеме сега документите за Букурещ и след 2-3 месеца като получиме медицинските да ги направиме без рентгена.После ще пратиме резултати с писмо, че декември чакаме бебе и живот и здраве януари месец ще пратиме до Виена документи за бебето и ще минеме рентгена на жената.Току виж станала работата:)
Публикувай отговор