Давност на медицинските?
Давност на медицинските?
Здравейте, след като минахме успешно интервюто в края на май месец сега сме пред подаване на документите за Букурещ обаче имаме чуденка.Понеже чакаме бебе през месец декември незнам как да постъпя, ако сега пратя документите и да кажем в рамките на 2-3 месеца получиме въпросните медицински ще може ли да минеме прегледите чак през месец януари? Или пък да подам документите октомври-ноември за да получа медицинските след раждането на бебето? Цялата тази галимация е заради въпросният рентген, който не искаме да правиме докато жена ми е бременна.Ако може да дадете съвет как е най-добре да постъпиме ще бъда много благодарен.
- darklady
- Непокорна
Но рентгенова снимка се прави на жена САМО, ако не е бременна. С други думи казвате си при срещата в клиниката още отначало, че жената чака дете и приключвате въпроса с рентгена. Виж, друг е въпроса, ако искате по други причини да забавите правенето на медицински. Не съм запозната и дали бременността трябва да се докаже с някакъв документ от личен лекар. Но по-скоро не ми се вярва да е нужен, понеже лично мен ме попитаха не само дали съм бременна, а и ДАЛИ очаквам да съм бременна.
Успех!
Успех!
Невъзможното е предизвикателство!
-
лично съобщение
Изпратих ви лично съобщение.
Благодаря
Благодаря на всички за отговорите тук в темата както и тези на лично съобщение.В крайна сметка решихме да подадеме сега документите за Букурещ и след 2-3 месеца като получиме медицинските да ги направиме без рентгена.После ще пратиме резултати с писмо, че декември чакаме бебе и живот и здраве януари месец ще пратиме до Виена документи за бебето и ще минеме рентгена на жената.Току виж станала работата:)