CONCORDIA UNIVERSITY?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Fedmahn Kassad

CONCORDIA UNIVERSITY?

Мнение от Fedmahn Kassad »

Imam nyakolko vuprosa svurzani s Concordia Univerity. Mislya da zapisha Master’s programa po Public Policy & Administration. Kato entry requirement e otbelyazano ce se iska TOEFL, no po nadoly v obyasneniyata pishe ce studentite tryabva da mogat da cetat I razbirat French. Vuprosut mi e kum tezi koito ucat v tozi universitet I sa zapoznati s graduate programite. Ima li predmeti koito se vodyat samo na Frenski? I izobshto ako ne znam Frenski ima li smisul da zapisvam? Mersi predvaritelno.
We don't want Other Worlds. We want mirrors.
Аватар
Hemoglobin
Любим форумец
Любим форумец
Обратна връзка:

Мнение от Hemoglobin »

Първо отиди на ул. MC Cay в сградата на градуате студиес и питай, секретарките там не са много компетентни но ако ти сервират добри новини дерзай! Ако ли не (пък и ако да) вземи и
уdari edo telefonche na шефа на програмата за която кандидатстваш и го разпитай за всичко това. Най-добре си уреди среща и лично отиди да разговаряш по въпроса. Ако програмата изисква френски значи изисква. .
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

NE TI TRIABVA FRENSKI.A MOGE I DA NE XODISH NA TOEFL,A DA SE IAVISH NA TEXNIAT IZPIT .STRUVA SAMO 20 CAD .TRIABVA DA IMASH PREDVID 4E POVE4ETO STUDENTI SA ARABI(AMA NE FRENSKO GOVORIASHTI),KITAICI I PAKISTANCI I XI4 NE ZNAIAT FRENSKI. MEN ME PRIEXA NIKOI NE ME PITAL ZA FENSKI,PUK I POZNAVAM DOSTA BULGARI KOITO UCHAT TAM I NEZNAIAT FRENKI.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

E vse pak az sum Master’s programme za Building Engineering .No poznavam i ikonomisti i na tiax ne im iskat frenski.
Заключено