Мерси предварително
Цигари в Торонто
Цигари в Торонто
Може ли някой да ме светне къде могат да се купят евтини цигари в Торонто??
Мерси предварително
Мерси предварително
- Bily T
Ей Бекс ти жив ли си бе човече, кво стана с това Торонто, потъна някъде. Я разправяй как я караш?
за цигарите мога да ти кажа за Ванкувър, че е ад - най-евтините са към 7 долара и за пълен кенеф, нормалните цигари са над 9 кинта. По същество тук народа масово си свива цигари - трябва ти машинка която е към 5 долара, кутия тютюн (26-30 долара най-евтините) и тубоси за цигари те са 2 долара 200 бройки и това. стига за около седмица -10-тина дни-като най-евтин вариант.
Вариант 2 - от Бг ти пращат като малък колет до 2 кг цената е 26лева до адрес (сега смятам да го пробвам работи ли, може и ракийка малко да ми пуснат).
Вариант 3 - индианци ако има от тях можело вкл. и контрабанда.
Вариант 4 - спираш да пушиш и пиеш и третото ти става хоби и ти поникват едни крилца и живееш здравословно
аре Успех
за цигарите мога да ти кажа за Ванкувър, че е ад - най-евтините са към 7 долара и за пълен кенеф, нормалните цигари са над 9 кинта. По същество тук народа масово си свива цигари - трябва ти машинка която е към 5 долара, кутия тютюн (26-30 долара най-евтините) и тубоси за цигари те са 2 долара 200 бройки и това. стига за около седмица -10-тина дни-като най-евтин вариант.
Вариант 2 - от Бг ти пращат като малък колет до 2 кг цената е 26лева до адрес (сега смятам да го пробвам работи ли, може и ракийка малко да ми пуснат).
Вариант 4 - спираш да пушиш и пиеш и третото ти става хоби и ти поникват едни крилца и живееш здравословно
аре Успех
NO PAIN NO GAIN
Здрасти BilyBily T написа:Ей Бекс ти жив ли си бе човече, кво стана с това Торонто, потъна някъде. Я разправяй как я караш?
Вариант 4 - спираш да пушиш и пиеш и третото ти става хоби и ти поникват едни крилца и живееш здравословно![]()
![]()
аре Успех
Бивам, оправям се. Мислех тези дни да седна да си опиша първите впечатления, ама все не ми остава време.
Само цигарите ме мъчат в момента, че много скъпо ми излиза. Сега пуша Подиум по 6,50$, те са нещо като нашия Средец или Вайсрой, ама пак са ми скъпи. Вариант 4 не става - пробвах и с хапчета и с дъвки, тцъ
Колета наистина ли е 26 лв? Щото за мернах нещо като 48,00 в сайта на Български пощи
Re: Цигари в Торонто
[quote="becks"]Може ли някой да ме светне къде могат да се купят евтини цигари в Торонто??
Мерси предварително
[/quote]
хей, ако си съвсем на зор 6те ти донеса малко от БГ, кажи какви пушиш?
Мерси предварително
хей, ако си съвсем на зор 6те ти донеса малко от БГ, кажи какви пушиш?
Re: Цигари в Торонто
Син Вайсрой или бяло Марлборо, ама не знам дали си струва усилията да се мъкнат от Българияzorina написа:хей, ако си съвсем на зор 6те ти донеса малко от БГ, кажи какви пушиш?becks написа:Може ли някой да ме светне къде могат да се купят евтини цигари в Торонто??
Мерси предварително
Тенкс все пак
Аз друго не мога да разбера-Уж дойдохте в Богата Канада да ставате Богати и да живеете като Бели хора ,а се издържате с колети от цигари и други продоволствия както в казармата.
Тука имаше даже една дама дето ходеше без долни гащи докато мама не и изпратеше от БГ,ама и забравих името.
/всички Бта да се четат в кавички/
човека иска да пуши само Средец така че няма друг начин, а и в къщи настава голяма веселба като дойде колета защото има и лакомства за децата и те се радват че баба им ги пращаbateto написа:Аз друго не мога да разбера-Уж дойдохте в Богата Канада да ставате Богати и да живеете като Бели хора ,а се издържате с колети от цигари и други продоволствия както в казармата.Тука имаше даже една дама дето ходеше без долни гащи докато мама не и изпратеше от БГ,ама и забравих името.
/всички Бта да се четат в кавички/