Zdraveite,
dekemvri mesec biah na intervu i biah odobrena, no vmesto sertificate poluchih pismo, che po administrativni prichini ne mogat da mi go dadat vednaga, a shte mi bade izpraten po poshtata parvata sedmiza na januari. Dnes e 23 januari vse oshte ne sam poluchila sertifikata. Ima li niakoi, koito e bil na intervu dekemvri i veche e poluchil sertifikata?
Certificate de selection
Здравей!!!
Виждам, че се притесняваш затова, че още не ти изпращат сертификат за селекция. Спокойно! Скоро ще го получиш. Щом са ти казали, значи ще ти изпратят.
Имай предвид, че имаше много празници през месец декември, а това, че са ти казали да чакаш първата седмица на януари, не означава, че точно тогава могат да ти ги изпратят. Имай предвид и "бързината" на работа на Български пощи.
Търпение! Скоро ще имаш повод да се похвалиш!
Успех!
Виждам, че се притесняваш затова, че още не ти изпращат сертификат за селекция. Спокойно! Скоро ще го получиш. Щом са ти казали, значи ще ти изпратят.
Имай предвид, че имаше много празници през месец декември, а това, че са ти казали да чакаш първата седмица на януари, не означава, че точно тогава могат да ти ги изпратят. Имай предвид и "бързината" на работа на Български пощи.
Търпение! Скоро ще имаш повод да се похвалиш!
Успех!