БУКУРЕЩ e-mail адрес ?
БУКУРЕЩ e-mail адрес ?
Искам да попитам хората, които са пращали e-mail-и до Букурещ и СА ПОЛУЧАВАЛИ ОТГОВОР, кой точно е адреса - bucst@international.gc.ca или bucharest-immigration@international.gc.ca , понеже мислим вече да ги попитаме какво става и ще има ли баркодове или медицински? То бива, бива, ама техното вече на нищо не прилича! 

Аз съм писала и на двата мейла, като единия го слагам в копие, a основния bucharest-immigration@international.gc.ca на То:
но предполагам че пак ще ти отговорят че имат backlog of files и да чакаш, но пробвай УСПЕХ!
но предполагам че пак ще ти отговорят че имат backlog of files и да чакаш, но пробвай УСПЕХ!
Canada 22.9.07
Е, написах им e-mail! Сега ми е чудно след колко време ще ми отговорят ?!?! (ако въобще ми отговорят
)

Последно промяна от RobinHood на Вто Фев 13, 2007 4:26 pm, променено общо 1 път.
Otnosno temata
Taka e dragi tyrpenie mu emaikata o4akvaniq za medicinski. Polu4eni bar kodove na 1.02.07 .Prateni dokumenti do Bukuresht 6.11.2006.Izdyrjano intervq na 10.10.2006.
Hristo Russe
След 5-10 дена изтича 3 месечния срок в които трябва да получим формуляри за медицински. Започваме да им досаждаме всеки ден. Тяхното вече на нищо не прилича. Някой има ли инфо от румънските форуми как се движат тамошните кандидат емигранти с процедурата - тези които са минали интервю около нашите дати? Да не се окаже, че те вече са в Канада. От сесия на сесия нещата стават все по-бавни и по-бавни. Човек не може да си направи никакви планове. Тея от Букурещ почват да ме ядосват. Все пак сме си платили да ни разглеждат кандидатурите. Ама аз като гледам те и на e-mail не дават отговори. Май са си помислили че в ЕС се работи по-бавно. Мамалигарска му работа
Почвам да се настрайвам за утрешните празници. Утре можем да го пишем дъждовен. Стига толкова, че много им се наканих.............

Почвам да се настрайвам за утрешните празници. Утре можем да го пишем дъждовен. Стига толкова, че много им се наканих.............
Здравейте търпеливи съфорумци!
Следя с нетърпение броя на пристигналите баркодове и медицински, но той вече доста време е константа. Какво направих аз - писах им 2 пъти. Посленият път в четвъртък. Нямам още отговор от Букурещ.
Как можем да се възползваме от този форум. Много просто, ако всеки от нас пусне по едно запитване, без значение ще му отговорт ли, или не, след 10 дни при липса на отговор - ново запитване....
Гарантирам Ви ще се размърдат. Ще питате защо?
Защото това са официални сигнали, на тях не им е все едно дали ще имат 3 сигнала или 20. Това не е добра характеристика за работата им и ако това наше недоволство се разчуе, никой няма да им ръкопляска.Те също имат шефове. Това са официални писма, и те са длъжни да им обърнат внимание като държавна служба. Срокът за официален отговор е 30 дни, както и в БГ.
Така че, мили ми съфорумци, от всеки от нас зависи да ги накараме да ни обърнат внимание. Това е моето мнение. Търпението е до време.
Следя с нетърпение броя на пристигналите баркодове и медицински, но той вече доста време е константа. Какво направих аз - писах им 2 пъти. Посленият път в четвъртък. Нямам още отговор от Букурещ.
Как можем да се възползваме от този форум. Много просто, ако всеки от нас пусне по едно запитване, без значение ще му отговорт ли, или не, след 10 дни при липса на отговор - ново запитване....
Гарантирам Ви ще се размърдат. Ще питате защо?
Защото това са официални сигнали, на тях не им е все едно дали ще имат 3 сигнала или 20. Това не е добра характеристика за работата им и ако това наше недоволство се разчуе, никой няма да им ръкопляска.Те също имат шефове. Това са официални писма, и те са длъжни да им обърнат внимание като държавна служба. Срокът за официален отговор е 30 дни, както и в БГ.
Така че, мили ми съфорумци, от всеки от нас зависи да ги накараме да ни обърнат внимание. Това е моето мнение. Търпението е до време.
DCS - 1-wa chast - 10. 2004
DCS - 2-ra chast - 17.03.2006
Pokana za intervu - 20.07.2006
Uspeshno intervu - 12.10.2006
Pusnati docs kym Bukuresht - 28.11.2006
Barkodowe - 22.02.2007
Medicinski - 16.03.2007
VIZA - 04.06.2007
DCS - 2-ra chast - 17.03.2006
Pokana za intervu - 20.07.2006
Uspeshno intervu - 12.10.2006
Pusnati docs kym Bukuresht - 28.11.2006