Kursove po FRENSKI i u4iteli v Burgas...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
balbi

Kursove po FRENSKI i u4iteli v Burgas...

Мнение от balbi »

Zdrasti ,

Tryabva mi info ot burgazlii. Da mi kajete kyde i kakvi kursove ima po frenski v Bs, kakvi sa cenite?
Syshto me interesuvat u4iteli i po kolko pari4ki vzemat.
10x za infoto frendz!
Kysmet vi jelaya!
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

Az moga da ti prepora4am edna strahotna u4itelka po frenski, no parvo 6te ja proverja dali ne e mnogo angajirana... i 6te ti pratja li4no saob6tenie. Ina4e ne vzema skapo i e mnogo gotina! OK?
To Live Is To Die
Аватар
balbi

:)

Мнение от balbi »

10x St.Anger:L)
Shte 4akamL:)
gogo

Мнение от gogo »

Zdrawej!
Imam priqteli, koito sa bili pri Albena Jowchewa. Mnogo sa dowolni (zapochali sa ot 0 i sa minali interwju). Az syshto bqh edin pyt pri neq, no mi idwa skypo. Mejdu drugoto, damata e zapoznata s procedurata mnogo dobre i znae kakwi sa iziskwaniqta. Az weche pisah za neq i se nadqwam towa da ne se prieme kato nqkakyw wid poshla reklama. Mislq, che tq e syglasna da ima poweche ot edin kursist na syshtata cena i ako reshish da si pri neq, molq drasni mi edno syobshtenie-moje i az da se wkljucha.
Domashniqt j telefon e 38841.
Zdrawe i kysmet na wsichki!
Аватар
balbi

;-)

Мнение от balbi »

8) :beer: :D
Ami ne stava duma za men a za moi poznati ot Burgas. SHte im pusna edin mail i ako reshat shte ti se obadyat:)
10x za infoto:)
Заключено