редно ли е 7 годишно момче да се къпе в обща женска баня
редно ли е 7 годишно момче да се къпе в обща женска баня
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=155625.0
Темата е изключително забавно четиво - много ще се смеете. Приятно четене и добро петъчно настроение!
Темата е изключително забавно четиво - много ще се смеете. Приятно четене и добро петъчно настроение!
А съществуват ли все още обществените бани в България?
На мен лично ми е все едно,но горкото дете, ако попадне само сред бабички.
А според вас редно ли е 3 годишно момиценце да къпе в мъжка обществена баня?
Ха-ха сега прочетох за какво става дума в темата. Според мен мамата трябваше да нахлуе в мъжката баня,нямаше да я изгонят сигурно.
Ха-ха сега прочетох за какво става дума в темата. Според мен мамата трябваше да нахлуе в мъжката баня,нямаше да я изгонят сигурно.
Последно промяна от IRA на Пет Яну 12, 2007 4:26 pm, променено общо 2 пъти.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
да разбуня обществените духове: като водя 7 годишното си момче на плуване, влизаме в женската съблекалня точно, защото не мога да влезна с него в мъжката Досега никой не се е впечатлявал, но си спомням случка като си преобува мокрите бански на външен басейн (беше на 4 г.) и една спасителка на плажа беше силно притеснена, че трябвало да се скирем някъде.
аа Ира, четеш избирателно - не са били бабички, най са ми били разни "фльорци " и "мутреси" Всичките 12 ( за сега ) страници трябва да се прочетат - циркът е пълен .IRA написа:А съществуват ли все още обществените бани в България?
Аз писах преди да съм прочела темата. Цели 12 не мога да прочета, ама много пишат тия хора.mama_kenga написа:... .
Лично според мен така само може да си травмираш детето, то и него го е срам сигурно. Гол пред непознати жени. Не мога да си предствя на 7 години да се къпя с баща ми в мъжката баня . Ужас.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Радой Ралин
Радой Ралин
На някои майки синчетата им си спят до тях в спалнята точно до казармата. Що да не си го къпе и подмива до тогава? Може и в компания на какички и лелки. После се чудим що ни били такива мъжете...Gonzo#1 написа:7 godi6noto mom4ence triabva da se kape samo, mislia si az, ili mama do kazarmata 6a si kape na mama mom4eto i 6te go podmiva