Американците пак изпревариха всички останали с техния "Спирит" и великолепните снимки с които той ни дари...

И кой каза, че в Монреал е студено?

Small image
Large image
12MB
Airbag
Trail Dubbed "Magic Carpet" 1.06MB
Спирит в целия си блясък 1.4MB
Po tazi logika moje sled niakolko weka niakoj i men da me citira po tozi na4in. Towa mi zwu4i dobre :`))vladi написа:Преди няколко века, един именит френски писател, е казал, че Канада не е нищо друго от купчина сняг...Mark написа:Ama az si ostawam staromoden i za men tezi snimki ne sa ni6to powe4e ot edna planeta. Ne znam kakwa krasota wijdat horata w tezi kamani i piasaci :`).
Може да се окаже най-накрая, че ще е по-икономично да промениш човекоподобните, та да не са чак толкова подобни ...Mark написа:Slu6ah i gledah materiala za "rekite" na Mars i si mislia, kolko li himi4eska rabota triabwa da swar6at Amerikancite, za da sazdadat uslowia za jiwot za 4owekopodobni tam ?
Дано са истински. Я скиви товаvladi написа:..12MB[/url][url=ht......]
Tova e neseriozno yaiuat, vinagi shte ima teorii kato tazi za svetovnata konspiratsia... Ako amerikantsite ne biaha pratili chovek na lunata, rusnatsite shtiaha da znaiat i niamshe da go priznaiat...yaiuat написа:Дано са истински. Я скиви товаvladi написа:..12MB[/url][url=ht......]![]()
http://www.skeptik.net/conspir/moonhoax.htm
Хората явно имат нужза да вярват в приказки... А всъщност какво толкова трудно има да се прати робот на Марс? Просто тези всичките теории надценяват човешките способности за прави заговори и да крие тайни. Президента на Америка не можа да скрие лек флирт със стажантка пък видиш ли подобен проект можело да бъде фабрикуван, при условие, че има толкова световни фактори заинтересовани за разкрият провал на Щатите...Blue Passion написа:Доста сериозно си звучат аргументите в сайта.Дори си спомням как преди няколко месеца мириканците се опитаха да си избършат акото със веещото се знаме(в космоса вятър нямало казват).Били дали дефектно знаме(ще стъпят на Луната първи и точно за там няма да се намери читаво знаме-хммм),което било пришито така,че на Луната като го забили,изглеждало все едно се вее.Пришито или не,на тв кадрите то или си се вее доста здраво,или на места стои неподвижно при това изпънато като струна,където този дефект някакси не мога да го видя.Абе мириканска му работа