Шофьорска книжка
- simplyaven
 - Обратна връзка:

Шофьорска книжка
ще се явявам на изпит да взема канадска книжка, искат ми превод на българската, моля ви кажете къде си ги превеждахте и колко струва, както и колко време отнема! тук не мога да намеря човек с български, който да ми преведе книжката и да завери превода, а нямам и много време до изпита, така че търся вариант да стане по-бързо  
  как стоят нещата с посолството ни - превеждат ли и колко ще струва, а и колко време отнема? благодаря ви  

- simplyaven
 - Обратна връзка:

В Тази тема има телефоните на няколко преводача, обади се и питай колко време ще им отнеме преводът и изпращането по пощата.
На мен преводите ми ги прави
Elena Rif 514 483 6421 Cell 514 8160631
6950 Cote, St Luc Road 1005
Montreal

На мен преводите ми ги прави
Elena Rif 514 483 6421 Cell 514 8160631
6950 Cote, St Luc Road 1005
Montreal
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
						Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- simplyaven
 - Обратна връзка:

- 
				potrebitel
 - Обратна връзка:

zashto shte polzvash poshtite ,ima kurierski uslugi s koito se prenasiat i dalech po cenni dokumenti ot tvoiata shofiorska knijka .ikonomiata e maika na mizeriata .pak i nali sem. dohod vie e prilichensimplyaven написа:мерси, ИРА. ще се обадя да я питам, малко ме е страх да пусна оригинала по пощата, но тук не виждам как да си заверя копието, знае ли някой? ако имам копие, ще преведа него... и то ще се разхожда по пощите!
THE LAST LINE OF DEFENSE
						- aneda
 - Обратна връзка:

Vapros
А трябва ли преведената шофьорска книжка да е и легализирана или може само превод от оторизиран преводач?
Също така вярно ли е, че във Ванкувър властите не приемат преводи, които са направени извън Канада?

Също така вярно ли е, че във Ванкувър властите не приемат преводи, които са направени извън Канада?
- simplyaven
 - Обратна връзка:

shtoto ne sam naqsno s kurierskite uslugi tuka i shtoto dosega vdigahte pushilka kolko bili sigurni kanadskite poshti! izbqgvaj zaqdliviq ton ako obichash, ne mi misli semeiniq dohod i vaznostta na knizkata - ti ako ne smqtash tvoqta za vazna, izhvurli q :nut:JoroF написа:zashto shte polzvash poshtite ,ima kurierski uslugi s koito se prenasiat i dalech po cenni dokumenti ot tvoiata shofiorska knijka .ikonomiata e maika na mizeriata .pak i nali sem. dohod vie e prilichensimplyaven написа:мерси, ИРА. ще се обадя да я питам, малко ме е страх да пусна оригинала по пощата, но тук не виждам как да си заверя копието, знае ли някой? ако имам копие, ще преведа него... и то ще се разхожда по пощите!
- simplyaven
 - Обратна връзка:

kato ne znaesh za kurierskite uslugi ,pitai .tvoia se. dohod savsem ne go mislia .tovakakvo shte izbiagvam ili ne i dali moiata knijka e vajna /a tia e dosta vajna za men /i kakvo shte pravia s neia si e moi problem .tia "narejdania " v kashti pri majleto moje da minavat ,no pri men nesimplyaven написа:shtoto ne sam naqsno s kurierskite uslugi tuka i shtoto dosega vdigahte pushilka kolko bili sigurni kanadskite poshti! izbqgvaj zaqdliviq ton ako obichash, ne mi misli semeiniq dohod i vaznostta na knizkata - ti ako ne smqtash tvoqta za vazna, izhvurli q :nut:JoroF написа:zashto shte polzvash poshtite ,ima kurierski uslugi s koito se prenasiat i dalech po cenni dokumenti ot tvoiata shofiorska knijka .ikonomiata e maika na mizeriata .pak i nali sem. dohod vie e prilichensimplyaven написа:мерси, ИРА. ще се обадя да я питам, малко ме е страх да пусна оригинала по пощата, но тук не виждам как да си заверя копието, знае ли някой? ако имам копие, ще преведа него... и то ще се разхожда по пощите!
забележка от модератора:
JoroF, предполагам Ви е известна поговорката "каквото повикало - такова се обадило".
Предлагам Ви да осмислите и смекчите тона на постингите си - така няма да предизвиквате другите да Ви отговарят по подобен начин.
THE LAST LINE OF DEFENSE
						Probvai pri drug chinovnik.
I men me vrashtaha, no otidoh v drug ofis i popadnah na zavejdasht otdela - i toi kaza
Пробвай при друг чиновник.
И мен ме връщаха, но отидох в друг офис с попаднах на завеждащ отдела или нещо такова. Та аз го питах открито за превод на книжката, но си имах бележка от КАТ. Прегледа ми документите и каза няма нужда, всичко е наред. И така явих се на изпит - взех го за 15 мин - правилника.
След седмица две и кормуването и готово.
Всичко е относително при чиновниците. Зависи на кого ще попаднеш.
Дребните риби ги е страх да не се издънят с нещо дето не са сигурни.
И за застраховката беше същата работа, но се намери фирма ми признаха всичко и сега плащам малко пари.

I men me vrashtaha, no otidoh v drug ofis i popadnah na zavejdasht otdela - i toi kaza
Пробвай при друг чиновник.
И мен ме връщаха, но отидох в друг офис с попаднах на завеждащ отдела или нещо такова. Та аз го питах открито за превод на книжката, но си имах бележка от КАТ. Прегледа ми документите и каза няма нужда, всичко е наред. И така явих се на изпит - взех го за 15 мин - правилника.
И за застраховката беше същата работа, но се намери фирма ми признаха всичко и сега плащам малко пари.
- simplyaven
 - Обратна връзка:

така е, но тук има две момичета долу на гишетата, където заявяваш, че ще се явяваш на изпит и те това казаха... намерих в Open Door Society (не знам има ли го навсякъде в Канада, но мисля, че да - те помагат на новопристигнали имигранти с езикови курсове, работа, ориентация и т.н.) една жена, която каза, че ще я подпечата, аз да си я преведа, тъй че така май ще направяBobar написа: Пробвай при друг чиновник.