UPS

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
renata12

UPS

Мнение от renata12 »

Kъм тези които са ползвали услугата на UPS за изпращането на документите до Виена. Интересуваме колко горе долу излиза /цена/ ??? Предполагам че е и доста по сигурно/ в сравнение с БГ пощи например/
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

okolo 55 lv. ni vzeha na nas
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

emi kam lele ne pomnja uazs predi 1 godina bese tocno....
po skapo e ot bg posti sas sigurnost no e po barzo i po sigurno a i njama kak da nakaras bg postite da otidat w posolstwoto i da ti wzemat pasporta a trjabwa da platis i osiguris wrastaneto na pasportite
t.e za predpocitane e kurierska sluzba
cenite na kurierskite bjaha
speedy < ups < dhl
speedy po nase wreme gubeha pasporti sega ne znam kak e

sazaljawam za latinicata kredora go njama
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
renata12

Мнение от renata12 »

А, ако стигнем до момента с изпращането на паспорти , то със сигурност ще ги ползвам тях. Но в случая с документите до Виена....абе май да заложа на сигурното , нали?
arci

Мнение от arci »

Аз ползвах БГ пощи и нямах никакъв проблем с тях.ЗА 2 год .доста писма и обратни разписки си разменихме с Виена ,но нямах проблем с получаването на писмата.Ако се касае все пак до паспорти ,бих предпочел куриерска агенция.
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

54 лв,
пофесионално отношение
възможност за проверка в интернет

това е което ми остана за сега къто спомен от UPS
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
Аватар
jadi

Мнение от jadi »

55лв.???? :o Как ли не.Ние си ползваме БГ пощи и досега не сме имали никакви проблеми.Но българина нали си е мнителен.....не всичко българско е лошо-споко!Доколкото си спомням преди време на някой му беше изчезнал паспорта......точно с някаква си куриерска фирма :( .Но вие си знаете най-добре и както си решите.Досега не знам да има загубено писмо по пътя към Виена :D
Аватар
jadi

Мнение от jadi »

А и по отношение на сигурността.....100%никой няма да ти я даде :wink:
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

Всеки си решава сам за себе си ,аз на бг пощи нямам доверие ,даже те да ми платят за да го пратя с тях пак не съм съгласен :) .За изгубения паспорт беше с Спиди а както знаем тя я български куриер така че битер бг пощите е.За изгубени писма с бг пощи колкото си искаш.Представи си само ,ако плащаш с чек да речем ,би ли сложила чек за 800-900 лв и след тва да го пуснеш с бг пощи + всички важни документи вътре :twisted: Аз не бих рискувал за 30-40 лв повече ,но както казах всеки си решава за себе си
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

jadi написа:55лв.???? :o Как ли не.Ние си ползваме БГ пощи и досега не сме имали никакви проблеми.Но българина нали си е мнителен.....не всичко българско е лошо-споко!Доколкото си спомням преди време на някой му беше изчезнал паспорта......точно с някаква си куриерска фирма :( .Но вие си знаете най-добре и както си решите.Досега не знам да има загубено писмо по пътя към Виена :D
темата не е за документите за виена а за пращане на паспорта в румъния на които трябва да осигуриш и обратното връщане, би ли ми обяснил как ще стане последното с БГ пощи -
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Re: UPS

Мнение от zaia »

Всъщност за първите документи става дума :wink:
Ако имаш съмнения в бг пощите, по-добре ползвай куриерска фирма. Докато си чакаш обратната разписка от бг пощите ще има доста да се притесняваш, докато куриерските фирми предлагат онлайн проследяване на пратката и действат доста по-бързо. Вярно, по-скъпи са, но пък спестяват нерви :D
Ние ползвахме Aramex и за първите, и за вторите документи. Единственото, което не ми харесва, е че бавят малко актуализацията на сайта (онлайн тракинга). Като цени са може би на половината на DHL.
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

да извинявам се за първи документи е темата
документите и до Виена и до Букурещ могат да се изпратят с Бг пощи с обратна разписка става за около 10 дни и е приемливо кат време и цена
но за паспортите гледайте да е куриерска фирма все пак
късмет и успех в начинанията
L. Pasteur, 1854
Veronica
Обратна връзка:

Мнение от Veronica »

Nie platihme s UPS 48.59.
Аватар
womanEZ

Мнение от womanEZ »

За Виена, според мен, няма нужда да се харчите за куриер. БГ пощите, препоръчано с обратна разписка е достатъчно и не е скъпо.
Заключено