UPS
UPS
Kъм тези които са ползвали услугата на UPS за изпращането на документите до Виена. Интересуваме колко горе долу излиза /цена/ ??? Предполагам че е и доста по сигурно/ в сравнение с БГ пощи например/
-
- Обратна връзка:
emi kam lele ne pomnja uazs predi 1 godina bese tocno....
po skapo e ot bg posti sas sigurnost no e po barzo i po sigurno a i njama kak da nakaras bg postite da otidat w posolstwoto i da ti wzemat pasporta a trjabwa da platis i osiguris wrastaneto na pasportite
t.e za predpocitane e kurierska sluzba
cenite na kurierskite bjaha
speedy < ups < dhl
speedy po nase wreme gubeha pasporti sega ne znam kak e
sazaljawam za latinicata kredora go njama
po skapo e ot bg posti sas sigurnost no e po barzo i po sigurno a i njama kak da nakaras bg postite da otidat w posolstwoto i da ti wzemat pasporta a trjabwa da platis i osiguris wrastaneto na pasportite
t.e za predpocitane e kurierska sluzba
cenite na kurierskite bjaha
speedy < ups < dhl
speedy po nase wreme gubeha pasporti sega ne znam kak e
sazaljawam za latinicata kredora go njama
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854
55лв.????
Как ли не.Ние си ползваме БГ пощи и досега не сме имали никакви проблеми.Но българина нали си е мнителен.....не всичко българско е лошо-споко!Доколкото си спомням преди време на някой му беше изчезнал паспорта......точно с някаква си куриерска фирма
.Но вие си знаете най-добре и както си решите.Досега не знам да има загубено писмо по пътя към Виена 

Всеки си решава сам за себе си ,аз на бг пощи нямам доверие ,даже те да ми платят за да го пратя с тях пак не съм съгласен
.За изгубения паспорт беше с Спиди а както знаем тя я български куриер така че битер бг пощите е.За изгубени писма с бг пощи колкото си искаш.Представи си само ,ако плащаш с чек да речем ,би ли сложила чек за 800-900 лв и след тва да го пуснеш с бг пощи + всички важни документи вътре
Аз не бих рискувал за 30-40 лв повече ,но както казах всеки си решава за себе си

-
- Обратна връзка:
темата не е за документите за виена а за пращане на паспорта в румъния на които трябва да осигуриш и обратното връщане, би ли ми обяснил как ще стане последното с БГ пощи -jadi написа:55лв.????Как ли не.Ние си ползваме БГ пощи и досега не сме имали никакви проблеми.Но българина нали си е мнителен.....не всичко българско е лошо-споко!Доколкото си спомням преди време на някой му беше изчезнал паспорта......точно с някаква си куриерска фирма
.Но вие си знаете най-добре и както си решите.Досега не знам да има загубено писмо по пътя към Виена
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854
Re: UPS
Всъщност за първите документи става дума
Ако имаш съмнения в бг пощите, по-добре ползвай куриерска фирма. Докато си чакаш обратната разписка от бг пощите ще има доста да се притесняваш, докато куриерските фирми предлагат онлайн проследяване на пратката и действат доста по-бързо. Вярно, по-скъпи са, но пък спестяват нерви
Ние ползвахме Aramex и за първите, и за вторите документи. Единственото, което не ми харесва, е че бавят малко актуализацията на сайта (онлайн тракинга). Като цени са може би на половината на DHL.

Ако имаш съмнения в бг пощите, по-добре ползвай куриерска фирма. Докато си чакаш обратната разписка от бг пощите ще има доста да се притесняваш, докато куриерските фирми предлагат онлайн проследяване на пратката и действат доста по-бързо. Вярно, по-скъпи са, но пък спестяват нерви

Ние ползвахме Aramex и за първите, и за вторите документи. Единственото, което не ми харесва, е че бавят малко актуализацията на сайта (онлайн тракинга). Като цени са може би на половината на DHL.
-
- Обратна връзка:
да извинявам се за първи документи е темата
документите и до Виена и до Букурещ могат да се изпратят с Бг пощи с обратна разписка става за около 10 дни и е приемливо кат време и цена
но за паспортите гледайте да е куриерска фирма все пак
късмет и успех в начинанията
документите и до Виена и до Букурещ могат да се изпратят с Бг пощи с обратна разписка става за около 10 дни и е приемливо кат време и цена
но за паспортите гледайте да е куриерска фирма все пак
късмет и успех в начинанията
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854