Social za samotni maiki?
Social za samotni maiki?
imam edna otkachena sasedka doshla sama s dve deca - niakoi znae li dali moje da poluchi niakakva pomocht predi da svarshi parite i kakav cosial mogat da i dadat sled tova
Samo che tova e za Quebec,a vuprosnata susedka kakto izglejda jivee v Toronto.bravo написа:3 meseca sled pristiganeto niama pravo na social, ako predi tova svar6i parite, kuponi za hrana ili ne6to podobno davat.
Social za 1 4ovek e 585$ ako ne me laje pametta, i detskite za hlapetata, tva e.

Стойте далече от прожекторите.После ще е късно.

Jenata spored men e dostojna za uwajenie, moja sawet kam neja e da otide w Socialnite centrowe i da si iska pomo6tite (da ne zabrawia kakwi sa uslowiata, za da i dadat pomo6ti, estestweno)monny написа:imam edna otkachena sasedka doshla sama s dve deca - niakoi znae li dali moje da poluchi niakakva pomocht predi da svarshi parite i kakav cosial mogat da i dadat sled tova
Dano wsi4ki, koito pitat ne si prawiat izwodi ot neprowereni mnenia kato towa !bravo написа:3 meseca sled pristiganeto niama pravo na social, ako predi tova svar6i parite, kuponi za hrana ili ne6to podobno davat.
Social za 1 4ovek e 585$ ako ne me laje pametta, i detskite za hlapetata, tva e.

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.