Social za samotni maiki?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
monny

Social za samotni maiki?

Мнение от monny »

imam edna otkachena sasedka doshla sama s dve deca - niakoi znae li dali moje da poluchi niakakva pomocht predi da svarshi parite i kakav cosial mogat da i dadat sled tova
bravo

Мнение от bravo »

3 meseca sled pristiganeto niama pravo na social, ako predi tova svar6i parite, kuponi za hrana ili ne6to podobno davat.

Social za 1 4ovek e 585$ ako ne me laje pametta, i detskite za hlapetata, tva e.
Аватар
bbb

Мнение от bbb »

bravo написа:3 meseca sled pristiganeto niama pravo na social, ako predi tova svar6i parite, kuponi za hrana ili ne6to podobno davat.

Social za 1 4ovek e 585$ ako ne me laje pametta, i detskite za hlapetata, tva e.
Samo che tova e za Quebec,a vuprosnata susedka kakto izglejda jivee v Toronto. :)
Стойте далече от прожекторите.После ще е късно. :) :) :)
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

monny написа:imam edna otkachena sasedka doshla sama s dve deca - niakoi znae li dali moje da poluchi niakakva pomocht predi da svarshi parite i kakav cosial mogat da i dadat sled tova
Jenata spored men e dostojna za uwajenie, moja sawet kam neja e da otide w Socialnite centrowe i da si iska pomo6tite (da ne zabrawia kakwi sa uslowiata, za da i dadat pomo6ti, estestweno)
bravo написа:3 meseca sled pristiganeto niama pravo na social, ako predi tova svar6i parite, kuponi za hrana ili ne6to podobno davat.

Dano wsi4ki, koito pitat ne si prawiat izwodi ot neprowereni mnenia kato towa ! :beer:

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Заключено