Interesuva me kakvi sa cenite na kvartirite v Richmond Hill.
Po-izgodno li e, ako rabotish v Richmond Hill da si na kvartira v Toronto naprimer?
Ima li obedineni karti za transporta, koito da vajat za razlichnite avtobusni kompanii i metroto - da moje da se patuva i v Toronto i v Richmond Hill?
Mersi za otgovorite
Keeper of the 7 keys написа:Interesuva me kakvi sa cenite na kvartirite v Richmond Hill.
Po-izgodno li e, ako rabotish v Richmond Hill da si na kvartira v Toronto naprimer?
Ima li obedineni karti za transporta, koito da vajat za razlichnite avtobusni kompanii i metroto - da moje da se patuva i v Toronto i v Richmond Hill?
Mersi za otgovorite
Съмнявам се в Richmond Hill да можеш да намериш нещо за наемане по-малко от къща с 4 спални. Блокове с апартаменти може би има 5 или 6 броя, но сигурно са предимно кондоминиуми. Прилични места за живеене има в North York, което е северната част на Торонто. Мисля, че имаше седмични карти за по 35-40 кинта, които може да се използват и в Торонто и в околните градове. Месечнните не стават или поне така беше преди няколко години - отдавна не съм се качвал на автобус.
Keeper of the 7 keys написа:Interesuva me kakvi sa cenite na kvartirite v Richmond Hill.
Mersi za otgovorite :)
ima blokove i dori i balgarski blokove na Yonge Street i Hwy 7
razpitai se po drugite forumi (dir.bg) i moje da otkriesh adresi i telefoni
ako jiveesh v richmond hill po dobre si kupi kola
tva e ot men ako naistina shte idvash sas sigurnost mi pishi lichno saobshtenie i moga da ti pomogna s kvoto moga
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Mersi za otogovorite.
Oshte ne mi e sigurna rabotata tam.
Tepurva shte triabva da obmisliam kakvo shte pravia, zashtoto oshte edno mestene ne e lesna rabota.
Iskah na purvo vreme da imam malko poveche informacia za tam, che ot centura na Toronto do Leslie street mi otne 2 chasa....
Sys sigurnost, ako stane neshto shte pisha pak