Здравейте бивши съфорумци,
Нас ни отрязаха още преди интервюто.Трябва ни много достоверна информация,дали след като сме отрязани,файловете,които са отворени с нашите данни във Виена се унищожават? Имам съмнение,че ни ни отрязаха понеже нямаме висше обр.Та ако всичко се изчиства,то аз мога да си "изкарам" една диплома - я за бакалавър,я за магистър.И без това имам "дупка" в трудовата книжка към 5-6 години.Дайте съвет дали ще мине този номер-може би има някой с подобен случай.Благодаря ви предварително.
Дали унищожават файл след...
Ако изкарате дипломата със скорошна дата на завършване (примерно юни-юли тази година) винаги можете да кажете, че още не сте били завършили и затова не сте посочили висшето в първите докумeнти.
Ние имаме една незавършена магистратура, която със сигурност щяхме да завършим и да приложим дипломата ако се наложеше второ кандидатстване. Така че оправдание има, въпросът е можете ли да изпипате нещата добре, а също така и готови ли сте да поемете риска да ви хванат в лъжа и да се простите с идеята за Канада.
По-легалният начин за увеличаване на точките е френският, помислете дали не можете да го увеличите и оттова да наберете повече точки. Разиграйте си различни варианти на онлайн теста, за да имате някакъв ориентир.
Така или иначе - успех! а и весел великден
Ние имаме една незавършена магистратура, която със сигурност щяхме да завършим и да приложим дипломата ако се наложеше второ кандидатстване. Така че оправдание има, въпросът е можете ли да изпипате нещата добре, а също така и готови ли сте да поемете риска да ви хванат в лъжа и да се простите с идеята за Канада.
По-легалният начин за увеличаване на точките е френският, помислете дали не можете да го увеличите и оттова да наберете повече точки. Разиграйте си различни варианти на онлайн теста, за да имате някакъв ориентир.
Така или иначе - успех! а и весел великден

Последно промяна от zaia на Нед Апр 23, 2006 12:04 pm, променено общо 1 път.
Всичко се пази и проверява на ниво Виена,но ако имаш възможност съм съгласна с по-горе казаното,че можеш да кажеш че си го учил и сега си го завършил,при мен случая беше сходен,бях завършила семестриално ислед год и половина си защитих дипломната работа.Можеш да го направиш,но знаеш че поемаш риск.Чувала съм за поправени тр.Книжки и др.док ,но за дипломи не,как ще я преведеш и легализираш?Успех 

Всъщност легализация не е необходима - нотариално заверено копие на дипломата, преведено от легална преводаческа фирма (на тяхна бланка, с нужните подписи и печати, както си му е реда..) е напълно достатъчно. На интервюто показваш на мосюто оригиналната диплома, той си отмята, че я е видял и съвпада с копието, което има, и това е.